neděle 20. května 2018

Otevírání lázeňské sezóny v Lázních Bohdaneč

Krásné nedělní odpoledne :)


Z prostředí Českosaského Švýcarska si na chvíli odskočíme k nám do kraje a sice do lázeňského městečka Lázní Bohdaneč. Včera jsme se zajeli podívat na otevírání lázeňské sezóny. Akce začínala už dopoledne, ale protože manžel byl v práci, vyrazili jsme až po obědě. Měli jsme štěstí, stihli jsme spuštění fontán na náměstí i přehlídku veteránů z Přelouče. Potom jsme už jen procházeli lázeňským areálem a obhlíželi stánky, zastavili jsme se v kavárničce na kávu, dortík a zázvorovou limonádu a prostě užívali odpoledne.





No, příště beru první řadu, letos jsem to nevychytala při spouštění fontán.


Přehlídka veteránů






Z lázeňského areálu...






Králičí hop







Lízátka jako ze skla... Nádhera...




Před odjezdem jsem si fontánu vyfotila už bez lidí :)



U jednoho stánku jsem si koupila látkovou tašku a u dalšího Ghítelu. Nemohla jsem ten stánek najít, ale pamatovala jsem si ho, když jsme tam před dvěma lety byli, a když už jsem byla smířená, že letos tam paní prostě není, objevili jsme ji. Takže ted můžeme zdravě mlsat.


Bylo to moc příjemně strávené sobotní odpoledne a příští rok vyrazíme určitě zase. Tentokrát jsme neposlouchali žádné hudební vystoupení, protože Laura a její tygři nás nijak neoslovili a Ready Kirken vystupovali až později. Předloni jsme si užili zpěv Martina Chodúra.

Mějte se krásně a příště vás opět zavedu na sever Čech.

Vaše Šárka ♥

6 komentářů:

  1. Paradni Sarko, hlavne ty fotky veteranu. Taky na ne rada koukam. A ta lizatka...ja bych si rozhodne koupila a pak by mi bylo lito ho slizat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám veterány ráda :) No, lízátka vypadaly fakt kouzelně :)

      Vymazat
  2. Šári tak o této akci jsme ani nevěděli..Tam muselo být moc krásně.
    Lízátkům bych neodolala 😊
    Moc děkuji za nádhernou procházku s Tebou.Měj se moc krásně.Z ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeničko, tak příští rok, já to zazdila loni :) Lízátkům jsem tedy odolala, Ghítele už ne, za tou jsem se pídila cíleně :))
      Měj se krásně :)

      Vymazat
  3. Moji rodiče se tam chtěli jet podívat, ale nakonec se nechali odradit davy lidí...škoda, asi to byla chyba.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidí bylo hodně, to je pravda, ale myslím, že se to dalo úplně v pohodě přežít. Žádné tlačenice, pokud tedy pominu cestu trolejbusem do Bohdanče. To byl masakr :))

      Vymazat