sobota 9. března 2024

KRÁSA I POHODLÍ S ASTRATEXEM


Krásný den vám všem :)

Dnes navážeme na vlnu nákupů, kterou jsem odstartovala dva články nazpět. Mám tady pár kousků ze stránek Astratex.cz. Dlouho jsem sháněla hladkou, tělovou podprsenku, která by opravdu skvěle sedla, byla pohodlná, zkrátka takovou druhou kůži pod bílá trička. A na Astratexu jsem měla štěstí a dokonce hned na první dobrou, což u mě není právě obvyklé. Nemusela jsem objednávku vracet, měnit velikosti a tak podobně. Takže jsem moc potěšená.

Kromě podprsenek jsem si objednala ještě černé punčocháče. Dlouho jsem neměla na sobě sukni ani šaty, a chci to změnit. Čeká nás také návštěva divadla, byla jsem na koncertu, takže tam si to trochu elegance žádá.

Podprsenka Spacer 3D Delicate Basic béžová

Tato hladká podprsenka byla navržena jako univerzální kousek dámského prádelníku. Košíčky se přizpůsobí ňadrům, tvoří je speciální dvouvrstvý materiál, který je lehký, vzdušný a odvádí tělesnou vlhkost. Díky opravdu hladkému provedení je podprsenka vhodná i pod opravdu přiléhavé oblečení. Podprsenku lze objednat také v černé barvě a je vhodná i pro velká ňadra. Já mám velikost 85/B.


2 PACK vyztužených podprsenek Fili Lace béžová/černá

Dále jsem si objednala sadu dvou podprsenek Fili Lace. V balení najdete béžovou a černou. Jde o vyztužené, přesto extra měkké a příjemné podprsenky bez kostic, které zdobí jemná krajka. Podprsenky jsou vhodné i pro malá prsa. Já mám opět ve velikosti 85/B.


Punčochové kalhoty Basic matt 40 DEN 4 černé

Punčochové kalhoty se vyznačují matným vzhledem a zesíleným sedem. Objednat je můžete v černé, antracitové a béžové barvě.


Na e-shopu najdete nejen punčochové kalhoty, ale také krásné punčochy. Mimo jiné tam můžete vybírat z dámských i pánských pyžam, spodního prádla, sexy/erotického prádla, legínů, plavek a spoustu dalšího.


Já jsem tedy s nákupem na Astratexu velmi spokojená. Našla jsem kousky, které jsem hledala poměrně dlouho. A tělové podprsenky v šatníku prostě musíte mít, bez nich se neobejdete.

Moc děkuji Astratexu za spolupráci a také Veronice, která spolupráci zprostředkovala.

Napište mi do komentářů, zda také na Astratexu nakupujete, nebo mi klidně napište, kde jinde rádi nakupujete spodní prádélko.

Přeji vám krásné březnové dny ♥

14 komentářů:

  1. Šárko, já o prádle dnes ne, jen tě chci pozdravit a popřát hezkou neděli. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  2. Šárko, pro každou ženu je požehnáním, když konečně sežene prádlo, na které se může spolehnout a navíc je krásné. Všechno co si na fotila vypadá dobře. Na Astratexu nenakupuji hlavně proto, že vím, komu patří...
    Hodně prádla mám z Tchiba, Marks and Spencer a Intimissimi.
    Přeji příjemnou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, v Marks and Spencer taky nakupuji ráda, černé jsem tam sehnala dokonale padnoucí. Bohužel v tělové jsem neměla štěstí. Ale odvezla jsem si odtamtud ještě sportovní legíny, takže tam také obrovská spokojenost. Krásnou neděli :)

      Vymazat
  3. Ahoj Šárko, z Astratexu doma pár kousků mám Spacer podprsenky mám dvě určitě, možná i tři jestli měli kdysi i červenou, případně je modelu Spacer velmi podobná. Musím říct, že Spacer jsou podprsenky s kterými jsem si zezačátku moc nerozuměla, ale jak jsem si na ně zvykla tak je nosím poměrně často a vydrží úplný nesmysl. Mám je už přes 2 roky a stále vypadají jako nové. Krom nich tu mám ještě dvě podprsenky od značky Sassa a to tak nějak točím furt dokola :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, s podprsenkami z Marks and Spencer jsem si taky sedla, jen jsem neměla štěstí na tělovku. Buď nebyla velikost a nebo nebyla úplně hladká. Teď, když už mám hladké, můžu koukat i na krajkové :)) Já kdysi byla spokojená se značkou Sielei, měla jsem dvě soupravy i s kalhotkami, bílou a černou, a vydržely spoustu let jako nové :) Úplně jsi mi to připomněla tou značkou Sassa, takže se asi někdy po nich znovu mrknu. Měj se krásně :)

      Vymazat
  4. Já nejčastěji nakupují v Tchibo - tamní podprsenky se mi již několikrát osvědčily. Jsou pohodlné a dobře padnou. I v Lindexu se dá sehnat taky dobře padnoucí. Co se mi naopak neosvědčilo, je H&M, kde jsem zatím vždycky vracela.
    Hezkou neděli. 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Lindexu jednu mám a celkem spokojenost, v HM mi přijde, že vždy, když mi nějaká podprsenka padne do oka, je hodně vycpaná. Tchibo jsem tedy ještě nevyzkoušela, díky za tip :)

      Vymazat
  5. Tak to jsem ráda, že ti podprsenky sedí :) Já si oblíbila podprsenky od VS :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Vicktorii jsem zatím ještě nezkoušela :) Měj se krásně :)

      Vymazat
  6. Z Astratexu ještě nic nemám. V Děčíně je prodejna Linia a prádlo si kupuji většinou tam. Mám svoji značku a výhoda je, že si to tam můžu vyzkoušet. Nerada nakupuji přes e-shop, protože pokud to nesedí tak se to musí vracet a při omezené otevírací době na naší poště...raději nakupují přímo v kamenném obchodě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, raději také kupuji prádlo v kamenné prodejně, abych mohla vyzkoušet. V Linii nakupuje kamarádka, je moc spokojená. Měj se hezky :)

      Vymazat
  7. Já mám snad všechny podprsenky z Trioly. Naopak kalhotky kupuju tam, kde mi nějaké padnou do oka a nestojí ranec ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, do kalhotek taky nejsem ochotná tolik investovat jako třeba do podprsenky, to je jasná věc :) Triolu jsem zatím nezkoušela :) Měj se krásně.

      Vymazat