pondělí 11. prosince 2017

Tip na vánoční dárek #11


Krásný pozdní večer vám všem :)

Dnes nějak nestíhám. Dopoledne jsem byla v Pardubicích ve městě dokoupit dárky a taky jsem se zastavila v decoDoma a koupila potahy na křeslo a pohovku. No, zítra je zkusíme natáhnout a doufám, že sednou, protože jsem se jich dost bála. Tak uvidím.

Ale zpět k dnešnímu tipu na vánoční dárek. Je určený pro všechny řidiče ať už profíky nebo začátečníky. Navigace se hodí určitě každému a nevíte, kdy ji budete potřebovat a kdy vám vytrhne trn z paty.

GPS navigace TOMTOM Start 25 EU45 Lifetime


Dalším přírůstkem do rodiny velmi populárních navigací TomTom je model START 25. Jedná se o kompaktní přenosnou GPS navigaci vhodnou pro použití v automobilu jako skvělého pomocníka, který vždy najde nejlepší trasu do cíle vaší cesty. Jeho hlavní předností je jednoduché ovládání a širokoúhlý 5" barevný dotykový display.

TomTom START 25 poskytuje běžné funkce přenosných GPS navigací, vylepšené například o technologii IQ Routes využívající jedinečnou databázi skutečných jízdních časů a proto vždy pojedete po trase, která je v danou denní dobu nejrychlejší. Vyniká bleskovým plánováním trasy a dokonalým naváděním jízdními pruhy pro mimořádný přehled při navigaci komplikovanými křižovatkami. Příjemné vybavení přístroje je předinstalovaná databáze radarů a také parkovací asistent, který vás navede na nejbližší parkoviště v okolí cíle. Jistě oceníte i ekotrasy, pokud se po těchto palivově úsporných trasách vydáte, ušetříte tím peníze a snížíte svůj vliv na životní prostředí.

Ovládání přístroje je velmi jednoduché a po chvíli vám nebude činit potíže, obzvláště na velké a přehledné 5“ dotykové LCD obrazovce. Praktický sklopný držák je integrován do zařízení, tak jej budete mít vždy po ruce. Držák snadno umístíte na čelní sklo.

V interní paměti o velikosti 4 GB, jsou nainstalovány mapy 45 zemí Evropy a v tomto případě výrobce zaručuje bezplatnou doživotní aktualizaci map, která je dostupné minimálně 4x roně. Získáte všechny aktualizace silniční sítě, adres a bodů zájmu. Velikost zařízení je 134 x 93 x 19 mm při hmotnosti cca 213 gramů včetně baterie na kterou je zařízení schopno pracovat až 2 hodiny.

A to je pro dnešek vše, mějte krásnou dobrou noc :)

Vaše Šárka ♥


2 komentáře:

  1. AHoj, uplne hltam tve napady na darky a usetrila jsi mi dost stresu a inspirovala ;) Ja co mohu doporucit, co jsem koupila za posledni darek, tak je takoveto boxerky - https://www.naine.cz/muzi/spodni-pradlo/boxerky/ objednala jsem priteli troje, tak to zaroven bude i takovy darek pro me ;)

    OdpovědětVymazat