neděle 18. října 2015

Fofografování #2

Přeji všem krásné nedělní brzké odpoledne. 

Jistě jste všichni po dobrém obědě a užíváte si relax u kávičky či čaje. U mě je to tedy momentálně černý čaj a k tomu knížka Ignáta Hermanna Ze soudní síně. Jsou to krátké soudničky a čtu ji díky čtenářské výzvě jedné skupinky na facebooku.


Jelikož jsem se už ve svém úvodním příspěvku zmínila, že moc ráda fotografuji, budu vám občas zpestřovat chvilky mými obrázky. Jsem regulérní amatér, fotící kompaktem a prahnoucí po zrcadlovce, která je ale zatím v nedohlednu. Jednou se snad dočkám.
Takže pár snímků pro vás k nedělnímu pohodovému odpoledni :)

Kocourek Garfield je mojí švagrové, je krásný, ale vůbec se nechce mazlit...








A nakonec mé oblíbené sedmikrásky :)




Ráda bych vám naservírovala nějaké aktuální fotografie, ale nemoc mi, bohužel, nedovolí vyrazit do přírody a fotit, však můj aparátek už pěkně dlouho zahálí. Naposledy jsem snad fotila v srpnu na dovolené na Sečské přehradě, potom jsem nastoupila do práce a o volném čase a nějaké pozitivní náladě jsem si mohla nechat jen zdát. Takže poslední týdny fotím pouze knihy do recenzí a na knižní blog. Ale i to mě moc baví.

Snad vám tedy nebude vadit, pokud občas vložím fotky, které nebudou úplně nejnovější. Tyto dnešní fotky jsou z letošního jara/léta.

Popřeji vám tedy krásnou neděli, venku snad neprší, alespoň u nás ne, tak by to možná bylo i na procházku, když se zachumláte do teplého svetru a kabátu.

Mějte se krásně, 

Šárka ♥

6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Ale je to pěkná potvůrka, člověk by ho poňuchňal, ale nedá se :)

      Vymazat
  2. Tak toto mě potěšilo a pohladilo po duši. Těší mě, že se Ti výběr z výzvy líbil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Ještě nemám dočteno, ale čte se mi dobře. A nebýt výzvy, rozhodně bych asi na ni nikdy nepadla :)

      Vymazat
  3. Nádherné fotky! Snad se brzy uzdravíš, abys mohla s foťákem do přírody! :)

    OdpovědětVymazat