sobota 7. listopadu 2015

Pečujeme o sebe

Přeji krásné dopoledne, i když je dnešek takový pošmourný a deštivý. Ale tak určitě dokážeme využít i špatného počasí k něčemu příjemnému, že?

Mám takovou otázku... používáte kosmetiku od Avonu? Já čas od času koupím sprchové gely, tělová mléka, pleťové masky nebo i něco z dekorativky. Ale naposledy jsem neodolala a koupila ještě tyto dvě miniaturní krabičky :)


Běžně šampony ani jiné přípravky na vlasy od Avonu nekupuji, šampony jsem vyzkoušela, ale neseděly mi, nebyla jsem spokojená. Ale tentokrát jsem zkusila Péči s marockým arganovým olejem bez oplachování pro všechny typy vlasů. Většinou mi vždy bývá podezřelé, když je na nějakém produktu napsáno pro všechny typy vlasů... pro všechny typy pleti..., ale asi to je jen nějaký můj problém :) 
Takže po této péči by měly být vlasy dostatečně hydratované a lesklé. Péče by měla vyživovat suché, poškozené a jemné vlasy a zanechávat je posílené a hedvábné na dotek.


Jak použít?
Výrobek naneseme do dlaní a rovnoměrně aplikujeme na vlhké, ručníkem prosušené vlasy. Dále upravíme obvyklým způsobem.

Tak jsem docela zvědavá, jestli nějaký efekt uvidím. Jen s použitím budu muset chvíli počkat, až vypotřebuji načatou kúru na vlasy, aby člověk poznal, zda výrobek funguje či ne.

A v druhé, ještě menší, krabičce se skrývá Luxusní obnovující gel na oční okolí s výtažky z černého kaviáru. Co si budeme povídat, nejsem už nejmladší a s péčí o sebe to zrovna nepřeháním. No, jednou si to budu určitě vyčítat. Naštěstí máme v genech, že na vrásky kolem očí tolik netrpíme... ono se to zase vyrovná vráskami na čele :)
Ale krémík mě zaujal, tak vyzkouším a uvidíme...


Použití je pochopitelně jednoduché... aplikujeme ráno a večer na vyčištěnou pleť. Jemně naneseme na oční víčka a na pleť v očním okolí.

Máte některá z vás s produkty zkušenost? Kupujete kosmetiku od Avonu? 

Napište mi do komentářů, proč třeba ano a nebo, co vás od ní naopak odrazuje. Budu se těšit na vaše zkušenosti, názory a myšlenky. No a protože je opravdu ošklivě a nechce se mi nic dělat, vrhnu se asi na své oblíbené omalovánky.

Mějte krásný víkend :)

Ahoj Šárka ♥ 

5 komentářů:

  1. Ten gel na oční okolí mám také, a mám i krém a masku :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Už delší dobu vybírám nějaký oční krém nebo gel, protože mě všechny hned štípou, tak možná zkusím tento :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem na něj zvědavá. S očními krémy je potíž, že hned něco nemusí sednout, to je pravda.

      Vymazat
  3. Ten marocký olej dobre poznám, je skvelý, škoda len, že Avon je tak blbo dostupná kozmetika inak by som ho asi používala neustále, vlasy boli po ňom jemné a ľahké a aj menej suché.

    OdpovědětVymazat