středa 6. ledna 2016

Návrat k omalovánkám

Všechny vás srdečně zdravím.
Venku poletují sněhové vločky, děti uvazují šály a nasazují kulichy a vyrážejí sjíždět zasněžené kopečky. A já jsem se zas po malé pauze vrátila k omalovánkám. Dvoje jsem dostala k vánocům, také nové pastelky, včera jsem dokoupila linery :) Ono se řekne vymalovávat, ale co těch propriet člověk postupně objeví. Ještě si chci koupit silnější linery, gelovky... Zkrátka mě to moc baví, jen nějak nezvládám dělit čas mezi knížky a malování, takže teď zase trošku upozaďuji čtení.

Těchto pár linerů jsem si objednala u Dobrovského. Určitě je využiji právě u obrázků z Tajné zahrady a v Relaxačních omalovánkách, kde jsou některé plošky opravdu miniaturní.



Tady mám ještě několik starších obrázků...

Tady foťák moc nespolupracoval...



A tady jsou již nové obrázky, které jsem vymalovala v posledních dnech :)




A včera jsem domalovala slona, u něj jsem se pořádně vyřádila :)


Jen škoda, že foťák nezachytí opravdovou sytost barev... alespoň ten můj. Nebo jsem nešikovná :-D

Dnes se asi vrhnu na  Tajnou zahradu, ale docela se bojím, je to  umělecká edice a nechci si to pokazit. Což už se možná stalo, již jsem začala, ale nejsem z toho nijak odvázaná. No uvidím, jak výtvor nakonec dopadne.

To je pro dnešek ode mě vše, další článek bude taky asi spíše fotočlánkem, chtěla bych vám nafotit, jak mi krásně rozkvetly orchideje. Kvetou celou zimu, jsou to vděčné holky, i když nemají žádnou extra péči.

Mějte se moc krásně a budu ráda, když mi třeba napíšete, pokud tedy také vybarvujete, jaké máte oblíbené omalovánky, pastelky, zkrátka vaše dojmy :)

Krásný Tříkrálový den :)

Šárka ♥

14 komentářů:

  1. pekné obrázky... aj ja som podľahla tejto "detskej" zábavke, ktorá je veľmi relaxačná a oslobodzujúca od všetkých myšlienok, ktoré víria v hlave. Keď vyfarbujem, nemyslím na nič a je to paráda :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, člověk úplně vypne a jen maluje a maluje :)

      Vymazat
  2. Moc pěkné obrázky! Já to mám s tím dělením času podobně... I když v posledních dnech vlastně dcerka po večerech vyřvává tak hlasitě, že knížku vůbec nevnímám, tak se uklidňuji spíše tím malováním... Čtu pár stránek za večer, takže jsem zvědavá, jak dlouho budu číst Šepot vzdálených chvil, neboť je to celkem bichlička. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď čtu taky nějak pomalu a to nemusím ani běhat kolem miminka. No ale teď mě to malování tak pohltilo, že to nejde jinak :)

      Vymazat
  3. Já jsem úplně čerstvá majitelka Čarovného lesa a jsem nadšená! Omalovánky byly nepochybně hitem těchto Vánoc :-)
    Tak ať nám ořezávátka ořezávají a barvy pěkně kryjí :-)
    Hezké dny, Klárka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, Čarovný les mám taky v hledáčku :) Tak přeji krásné malování :)

      Vymazat
  4. Aj ja som týmto omaľovánkam úplne podľahla. Máš ich naozaj krásne, hlavne tie najnovšie :) To sú maľované tými novými farbičkami?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) Ty poslední obrázky jsou malované Koh-i-noor Mondeluz - jsou to akvarelové pastelky, ale já se zatím bojím rozmývat. Takhle na sucho trochu práší, protože jsou hodně měkké, ale mají krásné odstíny. Linery, které jsou tady na fotce, jsou jen 0,4mm silné fixy, vhodné opravdu na miniaturní plošky :)

      Vymazat
  5. Já na omalovánky moc nejsem :DD Já radši kreslím, ale každého baví něco jiného :)
    Jinak fixy stabilo také mám a jsou naprosto božíí.

    PS: zvu tě na blog: www.teabyniki.blogspot.cz

    Niki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já sama bych nic namalovat nesvedla, takže alespoň vybarvuji. A obdivuji všechny šikuly s talentem, kteří to dokáží :)

      Vymazat
  6. Moc pěkně vymalované :)) taky jsem se na ně dívala v obchodě, ale říkala jsem si, že bych z nich neměla takovou radost, když jsem to i nenakreslila sama :P
    http://prikrylovatereza.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si můžeš omalovánky nakreslit sama, to já bych nesvedla, takže musím do toho obchodu pro předtištěné :)

      Vymazat