pondělí 23. května 2016

Postcrossing #7, pohledy od kamarádek a doplnění zásobičky


Přeji všem krásný nový týden :)

Po měsíci mám pro vás opět článek o pohlednicích a Postcrossingu. Za toto období mi přibylo několik nádherných zahraničních pohledů, ale také pohlednic od kamarádek. A moc ráda vám je ukáži.

Tato krásná pohlednice ke mně doputovala od Natalye z Běloruska. Alfonse Muchu miluji, takže mi udělala obrovskou radost.


Tento vtipný pohled mi přišel z Německa od Markuse. Bohužel se mi vůbec nějak nezachytila zelená barva, nechápu :(


Další moc pěkný pohled je také z Německa a tentokrát od Silvie.


Tento úžasný pohled si ke mně našel cestu z Belgie.


Karen z USA mi poslala rovnou tři pohledy a všechny naprosto úžasné ♥♥♥ Myslím, že si Karen napíšu o adresu a pošlu jí také na oplátky nějaké pěkné pohlednice, protože mi udělala opravdu obrovskou radost :)


A nejnovější pohled, který mi ze zahraničí dorazil, je od Tiny z Taiwanu. Je také moc krásný a ještě jsem dostala pamětní minci a turistického průvodce :)


Nyní tady mám pohledy od kamarádek, ze kterých mám také velikou radost. 

Kočičky od Káti, která už není jen virtuální kamarádka, ale od Světa knihy se známe také osobně, za což jsem moc ráda :) ♥


Další dva krásné pohledy mi poslala Marcelka :) ♥


A jeden modrý pohled od Monči ze Zanzibaru.


A šumavskou pohlednici jsem dostala spolu s výhrou v soutěži o knihu od Basterky.


A nakonec ještě doplněná  zásobička pohledů pro nové adresáty. Ne, že bych jich měla málo, ale prostě vždy se najde nějaký sortiment, který mi chybí :) Objevila jsem, že spoustu krásných pohledů mají na prodejně knihkupectví Kosmas. A celkově různé, krásné knižní blbůstky. Takže mám zase kam chodit :)


A to je pro dnešek všechno. Pokud vás Postcrossing také oslovil nebo byste ho chtěli zkusit a nebo si jenom posíláte pohledy s kamarádkami, napište mi do komentářů, budu se moc těšit. Všechny vaše komentáře čtu a na všechny odpovídám. A mám z nich obrovskou radost. Zpětná vazba je pro mě moc důležitá.

Mějte se krásně, užívejte slunečného odpoledne a úspěšný start do nového týdne :)

Vaše Šárka ♥


8 komentářů:

  1. Je to super, tolik pohledů. Já jsem teď trochu polevila v posílání, ale po zkouškovém to opět rozjedu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď trošku naopak přidala, předtím jsem posílala opravdu docela málo :)

      Vymazat
  2. Krasne pohledy a celý článek je zajímavý.

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny ty pohledy jsou nádherné. Skvělé úlovky. Muchu mám také ráda, stejně jako sovičky a čičinky. :-)
    Postcrossing je úžasná věc, i když to čekání na pohlednici je někdy dost dlouhé. Třeba dnes mi přišel z Německa nádherná Amelie z Montmartre, ten film vážně zbožnuji. A cesta 394 km mu trvala 17 dní. :-) Někdy se ty pohlednice trochu zatoulají, ale hlavně, že nakonec dorazí. Mě jednou šel do USA 99 dní. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, moc děkuji :) To je pravda, někdy se pohledy opravdu zatoulají, a teď mě naopak překvapilo, že mnou odeslaný byl za 4 dny ve Finsku. Zato jednu pohlednici do Holandska mám na cestě už 35 dní :D No uvidím, jestli někdy dorazí :)

      Vymazat
  4. me by zajimalo kam si je davas. Dat je do skatule by byla skoda, ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, zatím je mám v krabici, ono totiž s alby je to těžké, protože ty pohlednice mají všelijakou velikost. A vždy teda, než putují do krabice, mám je dost dlouho na lednici a kochám se :) No, něco třeba časem vymyslím nebo najdu nějaký tip, radu :) Kdyby někdo věděl a měl tip, sem s ním :D

      Vymazat