středa 20. července 2016

Kuchařka Evy Filipové S Evou v ráji


Přeji vám krásný, letní večer :)

Dnes přináším slíbený fotočlánek, týkající se mé druhé kuchařky, kterou je kniha Evy Filipové S Evou v ráji. Doufám, že se vám bude líbit a třeba se někdo z vás inspiruje a knížku si pořídí :)



Anotace:
Více než 200 receptů české kuchyně, které musíte ochutnat. Autorka se věnuje čisté, moderní a kultivované kuchyni. Jídlo prezentované na talíři by mělo podle ní působit jako výtvarné dílo. Miluje vymýšlet úpravy tradičních, klasických a nezřídka polozapomenutých návodů podle současných požadavků moderní stravy. Kniha obsahuje polévky, vaječné pokrmy, pomazánky pro každého strávníka, recepty pro chřestovou sezonu, zeleninová jídla, atraktivní saláty, pokrmy z hub, mnoho jídel na oběd i večeři, palačinky, dezerty a moučníky, jimž neodoláte.



Kuchařka S Evou v ráji je klasická kuchařka, vhodná i pro úplné začátečnice v kuchyni. Najdete v ní spoustu receptů na polévky, omáčky, zapékané pokrmy, palačinky, saláty, pomazánky, zákusky...







Zpracování této knihy se mi velmi líbí. Kniha je krásná i bez přebalu. Recepty jsou přehledné, rozdělené tématicky do kapitol. Určitě si všichni milovníci české kuchyně přijdou na své. 







Tak to je z mých nových kuchařek všechno. Mějte se moc krásně :)

Vaše Šárka ♥


2 komentáře:

  1. Kniha vypada po graficke strance moc pekne a verim , ze i recepty v ni jsou hodne lakave :-)Pekny vikend Sarko:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, knížka se mi moc líbí, musím ji proštudovat a něco vyzkoušet. Je tam spousta klasiky z české kuchyně, ale i recepty, které nejsou úplně známé :)

      Vymazat