neděle 23. dubna 2017

Souboj „růžových“ micelárek


Krásnou neděli vám všem :)

Připravila jsem si pro vás tentokrát kosmetický článek. Dlouho jsem o žádných kosmetických produktech nepsala, ale mám tady teď pár favoritů, se kterými jsem opravdu spokojená, takže několik článků výhledově chystám.

Dnes tedy micelární vody. Mám tady dvě, jednu od Garnier a druhou od L´Oréal Paris. Micelární vodu od Garnier jsem si koupila už podruhé, takže jsem věděla, do čeho jdu, micelárku od L´Oréalu jsem zkusila prvně. A co na ně říkám?

Garnier Skin Cleansing – micelární voda pro citlivou pleť - balení 400ml
Micelární pleťová voda Garnier Skin Cleansing je určená pro jemné čištění pleti i očí. Speciální micely na sebe vážou nečistoty, a díky tomu snadno odstraní i make-up nebo usazeniny v pórech. Micelární voda má zároveň osvěžující a zklidňující účinky. Bez parfemace, dermatologicky a oftalmologicky testováno.


Tato micelární voda je vhodná pro suchou a citlivou pleť. Slibuje důkladné čištění pleti, odstranění make-upu a osvěžující a zklidňující účinky.

S micelárkou od Garnier jsem byla vždy spokojená. Nezanechává lepkavý film na pleti, je osvěžující, nedráždí pleť, nestahuje pleť. Je bez parfemace, což mi naprosto vyhovuje. S mým makeupem si poradí dobře. Co mě malinko nedávno negativně překvapilo, štípala mě v očích. Nikdy dřív se mi to nestalo, tak nevím, jestli jsem měla celkově oči nějak podrážděné. Každopádně nemám, co bych této micelární vodě jinak vytkla.

Micelární voda L´Oréal Paris pro suchou a citlivou pleť - balení 200ml
Micelární voda od L´Oréal Paris odličuje make-up, čistí pleť a zdokonaluje ji v jediném kroku. Ideální pro suchou a citlivou pleť. Je hypoalergenní, bez alkoholu, dermatologicky testovaná. 


Slibuje  v jednom jediném kroku vyčištění, hydrataci a osvěžení pleti. Čisticí voda obsahuje malé částečky - micely, které zajišťují velmi šetrné a rychlé čištění pleti bez zbytečného tření. Pleť zanechává  zklidněnou, čistou a hedvábně jemnou. Micelární voda je vhodnou volbou také pro uživatelky kontaktních čoček, které mají oči často podrážděné.

Tuto micelárku jsem vyzkoušela poprvé. Nejprve mi připadalo, že se hodně dlouho po použití vstřebává. Také jsem měla pocit, že když ji nanáším, jakoby se rozpění. Ovšem je možné, že jsem jí jen na tampon nalila větší množství. Postupem času jsem si ji totiž dost oblíbila, neštípe mě v očích, krásně osvěží, nestahuje pleť. Vyčistí ji bez problémů.  Nevoní nebo jen velmi lehce, spíš neznatelně, což mi vyhovuje, jak jsem psala i u Garnieru.

Takže souboj dopadl asi nerozhodně. Je pravda, že cena vychází příznivěji u micelární vody Garnier. Takže to určitě může být plus. Já se určitě k oběma časem opět vrátím. Ale ráda zkouším nové produkty, takže jsem teď zase zabrousila do neznámých vod a koupila jsem si micelárku od Ziaji. Tak uvidím, jaká bude spokojenost.

To je z dnešního kosmetického článku všechno. Napište mi, jestli tyto micelárky používáte, jestli vám vyhovují a nebo mi dejte klidně tip na nějakou další k vyzkoušení, se kterou jste vy spokojené.

Krásný zbytek neděle :)

Vaše Šárka ♥

5 komentářů:

  1. Za mě Garnier:) mám ji nejraději a používám ji téměř furt :)

    OdpovědětVymazat
  2. Micelární vodu jsem vyzkoušela jenom jednou a zrovna od Garnier, od této značky používám hodně let odličovací mléko a pleťovou vodu. Nijak mne tento způsob čištění pleti nevadil, ale také nepřilákal. Nyní jsem si zvykla řádně vyčistit mlékem a vše smýt obyčejnou vodou a nanést noční krém. Jinak značku L´Oreál používám ráda a mé pleti vyhovuje - mám citlivou a ta nemá ráda přílišné změny :o).
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ty micelárky dost vyhovují, přece jen jeden krok a je to. Ale co mi ještě pořád není jasné, že někdy píší neoplachovat po aplikaci, jinde se člověk dočte, že by se měl obličej opláchnout čistou vodou... nevím. Teď jsem začala používat micelárku od Ziaji, tak jsem zvědavá.

      Vymazat
  3. Jako uzivatelka kontaktnich cocek to velmi ocenim a urcite vyzkousim. Diky. Jinak pokud nosis take cocky, tak doporucuji jeste pouzivat tyto tablety pro zdravi oci https://www.kontaktni-cocky-levne.cz/protectum-ginkgo-extra-60-30-kapsli , velmi se mi osvedcily a uz nemam tolik unavene oci.

    OdpovědětVymazat