neděle 25. června 2017

Denní výživný a hydratační krém z Arálie manžurské pro suchou pleť


Krásný pozdní večer vám všem, moji milí čtenáři :)

Dnes jsem se rozhodla opět trošku zabrouzdat do světa kosmetiky. Mám pro vás takové malé zhodnocení produktu značky Natura Siberica, který jsem dostala na testování od e-shopu Lilibela.cz. Za tuto možnost jsem moc ráda a děkuji ♥

Nejprve vám trošku přiblížím zmíněnou kosmetickou značku.

Sibiř je jedním z míst naší planety, kde na rozsáhlých územích může příroda produkovat svoji krásu, sílu a čistotu ve formě bylinek a rostlin. Jejich výjimečná kvalita a energie jsou dány klimatickými podmínkami, kde rostou. Aby se tyto vlastnosti mohly projevit, využíváme minimum umělých doplňků.
Natura Siberica se v rámci všech etických zásad při sběru bylin a rostlin, a za použití nejmodernějších technologií a kontroly všech fází výroby, snaží tento potenciál přírody poskytnout v nabízených produktech tak, aby zákazníci pocítili tuto sílu čisté přírody.

Produkty neobsahují: parabeny, silikony, syntetické vůně, syntetická barviva, minerální oleje, glykol, PEG, SLS, SLES.

A nyní zpět k testovanému produktu. Jedná se o denní výživný a hydratační krém z Arálie manžurské pro suchou pleť.

Popis:
Jemný denní krém Natura Siberica obohacený kyselinou hyaluronovou, který hluboce hydratuje pokožku. Vitamin E zlepšuje pružnost pleti, faktor SPF-20 chrání před UV zářením a rostlinné ceramidy jsou zapojeny do buněčné regenerace, obnovují tonus a pružnost, pomáhají udržet vlhkost. Kyselina hyaluronová (obsah v krému - 1%) - nejlepší přírodní zvlhčovač, jelikož má jedinečnou schopnost vázat vláhu, každá její molekula "přitahuje" 600 molekul vody. Polypeptid Matrixyl ® přispívá k regeneraci a obnovení pokožky, má silný liftingový efekt. Potvrzeno výzkumem společnosti Pentapharm, Švýcarsko. www.pentapharm.com
Způsob použití: Naneste na pleť ráno, po očištění pleti. Krém je vhodný pro každodenní použití.
Objem 50 ml

Složení:
Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Stearate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Hydrolyzed Wheat Protein, Parfum, Prunus Persica Leaf Extract, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Aralia Mandshurica Extract, Palmitoyl Tripeptide-5, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water*, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Extract*, Arnica Montana Flower Extract*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Aquilegia Sibirica ExtractWH, Festuca Altaica ExtractWH, Hesperis Sibirica ExtractWH, Citric Acid, Corn Starch, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, CI 75125, CI 75130, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldexyde, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha Isomethyl Ionone.
(*) Issued from organic agriculture
(WH) Wild harvested Siberian plants' organic extracts
(PS) Pinus Sibirica Seed Oil Derivative

Krém má velice příjemnou, lehkou konzistenci a barvu slonové kosti. Po prvním nanesení jsem měla mylný pocit, že se bude hůře vstřebávat. Zůstávala mi totiž bílá tvář, ať jsem roztírala, jak roztírala. Podruhé už jsem si brala krém po opravdu malinkém množství a vstřebává se bezvadně. Balení krému je vybaveno praktickou pumpičkou, což mi naprosto vyhovuje. Je to určitě z hlediska hygienického mnohem lepší, než strkat prsty do kalíšku.

Pleť je po nanesení krému příjemně hebká. Co se týče hydratace a výživy, absolutně je pro mě dostačující. Krém po aplikaci nezanechává vůbec žádný mastný film, čímž získává další body navíc.

Já jsem tedy s krémem naprosto spokojená, nevidím žádné mínus, které bych zmínila, takže budu jednoznačně pozitivní a doporučuji. Také cena produktu je více než příznivá.


Mějte se krásně a určitě mi napište, se kterým produktem této značky máte zkušenosti a jaké :)

Vaše Šárka ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat