úterý 20. února 2018

Jarní kytičky... Veselé barvičky...

... Nebojte, dál už rýmovat nebudu a psát verše už vůbec ne. I když kdysi dávno mi na střední škole někdo řekl, že mám básnické střevo, ale myslím, že se tak úplně netrefil.


Po pracovním víkendu mám dva dny volna, tak jsem si řekla, že se pokusím ty neřády bacily vyležet a otrávit je zázvorovým čajem. No už po jednom dnu ležení jsem rozlámaná a je mi paradoxně hůř než o víkendu. A k bolavému ramenu se přidala záda. No tak nevím, kdo tady se mnou hraje tuto nepěknou hru ☻

Ale nebudu vás otravovat steskama, dáme si raději něco pro radost a pěkný den. Je sezóna tulipánů, narcisek, hyacintů, primulí, skoro všude na blozích nějaké tyto jarní kytičky potkávám a kochám se jimi. Dnes mám já pro vás hromádku fotografií pro potěchu oka a příjemný den. Protože samozřejmě nezůstalo jen u těch prvních růžových tulipánků, které jsem vám už v článku ukazovala. 

Sluníčka je málo, tak proč si domov neprosvítit těmito krásnými, housátkově žlutými narciskami. Co mě mrzí, je, že mi docela rychle odkvetly. Nedávno jsem někde četla, že se nemají dávat do vody. Slyšela jsem to prvně a přišlo mi to nemyslitelné, vždyť je to kytka, tak snad vodu potřebuje. Prý bez vody déle vydrží. No nevím, trošku se tomu zdráhám uvěřit. Máte s tím zkušenosti? 




Valentýna doma s manželem nijak neprožíváme, ale maličkost jsme si darovali. Já dostala kromě obří čokolády (ne, vůbec bych spíš nepotřebovala sladké omezit :)) ještě kytičku tulipánků. 









Doufám, že vám fotečky alespoň trošku zpříjemnily dnešní den.

Vaše Šárka ♥

10 komentářů:

  1. Šárko, Tvoje krásné fotky prosvítily můj zmrzlý den! Mnohokrát Ti za ně děkuji!

    www.vpodhradi.blogspot.cz

    Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Šári jedním slovem nádhera 🌼🌼🌼
    Krásně přivoláváš jaro..Měj se moc hezky.Z ❤

    OdpovědětVymazat
  3. Tulipány a narcisky mám moc na jaře ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. Šárko, tulipány jsou tak fotogenické, nádhera. Ale i narcisky jsou úžasné, ty jsem ještě letos neměla. Ve váze vypadají parádně, určitě si je někdy také koupím.
    Přeji pohodový týden. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Dáši :) Jojo, oboje kytičky jsou pěkné, ale ty tulipánky asi přece jen víc :) Měj se krásně :)

      Vymazat
  5. Takové krásné fotečkové nadechnutí jara. Tulipány jsem si ještě nekoupila,ale určitě tak co nejdříve učiním.
    Tak ať už se cítíš fit a měj se pěkně!
    Hanka

    OdpovědětVymazat