pondělí 9. dubna 2018

Procházka údolím Vrchlice


Krásné jarní pondělí vám přeji :)

Užili jste si slunečný víkend? U nás se sice počasí v neděli trošku pokazilo, alespoň dopoledne, ale sobota byla kouzelná. Celý den azuro, sluníčko, lehký větřík. Nemohli jsme jinak, než vyrazit na výlet. Vyjeli jsme si pod Kutnou Horu do údolí říčky Vrchlice. Je to tam pro procházku jako stvořené. Pokud byste chtěli vědět víc o naučné stezce údolím Vrchlice, můžete mrknout zde. My jsme v těchto místech byli již několikrát a určitě ne naposledy. Stromy, skály, sasanky, bublání říčky, je to prostě nádhera. Cestou můžete vidět také ruiny bývalých mlýnů.

Bez foťáku bych nevyrazila, takže samozřejmě se s vámi podělím o snímečky. Tentokrát jich je opravdu hodně, tak doufám, že vás nebudou nudit.









ruina mlýna Šimákov




 Kejsinka byla naprosto spokojená.









 Velký rybník






ruina mlýna Cimburk





Doufám, že se vám článek líbil a vy, kteří třeba bydlíte v dosahu, jste získali navíc tip na výlet. Mějte se moc krásně a užívejte jara.

Vaše Šárka ♥

8 komentářů:

  1. To je náhoda, zrovna minulý týden mi přišlo na mysl, že bychom se mohli znovu po letech podívat do krásného údolí Vrchlice. Byli jsme tam v roce 2011 a moc se mi tam líbilo, psala jsem o tom i na blogu. Plánuji, že se tam podíváme až bude příroda krásně zelená. Díky za procházku jarním údolím řeky Vrchlice.
    Hezké jarní dny.
    Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, moc děkuji za návštěvu a komentář :) Určitě si výlet do těchto míst zopakujte, stojí za to :)
      Krásné slunečné dny přeji :)

      Vymazat
  2. No páni Šári nádhernou sobotu jste si užili..Moc krásné fotky.
    U nás sobota celičký den na zahradě, ještě teď se nemůžu narovnat 😉
    Měj se moc hezky a posílám mnoho pozdravů.Z ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeničko, moc děkuji ♥ To sis pěkně mákla, ale když je krásné počasí, jde to skvěle od ruky, viď? Tak ať ti to na zahrádce všechno pěkně roste.
      Měj se nádherně ♥

      Vymazat
  3. Taková nádhera se prostě fotit musí. Krásné místo Šárko. Hezký večer D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danko, však taky fotáček nezahálel, to ani nešlo. Měj se krásně a děkuji za návštěvu :)

      Vymazat
  4. Šárko, nádherné fotky, úžasná místa. Úplně mám chuť vyrazit také někam do přírody, jenže o víkendu máme práci na zahradě. Na jaře nevím co dřív, ale na výlet bych také ráda. Měli jste se báječně a děkuji za zprostředkování. Pa D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, moc děkuji za návštěvu. Příroda je úžasná, když je v rozpuku, ale věřím, že i na zahrádce si to užiješ. To očekávání, až pak všechno vykvete a dozraje :)
      Měj se krásně, Dáši :)

      Vymazat