čtvrtek 12. července 2018

Zasloužila jsem si malou radost...

... Sám pan doktor mi totiž řekl, že se mám odměnit. A já ráda poslechla.


Krásný den vám všem :)

V pondělí jsem byla na pravidelné kontrole na mamologii. Co si budeme my ženy povídat, člověk tam jde, že musí, měl by, ale ne že by se mu dvakrát chtělo a juchal tam nadšením. Navíc, když máte za sebou šest operativních zákroků a nevíte, kdy se něco přihodí a půjdete na další. Naštěstí šlo vždy o nezhoubné záležitosti, což opravdu raději důrazně a s respektem klepu na dřevo.

Takže moje kontrola dopadla až na nějaké malé bezvýznamné cystičky dobře, pan doktor, ke kterému už chodím přes dvacet let a díky němuž jsou mé návštěvy v této ordinaci mnohem snesitelnější, mi to radostně oznámil a dodal, že bych se za ten skvělý výsledek měla odměnit. Tak jsem mu slíbila, že to velice ráda udělám.

Běžně bych zamířila do knihkupectví, ale tentokrát výjimečně ne, protože se mi za poslední dobu nakupilo tolik knih, že jsem to opravdu nepotřebovala. Do obchodu s oblečením jsem také nezašla, protože to bych se naopak místo odměny určitě jen rozčílila, že mi nic nesedí a odešla bych s prázdnou. Rozhodla jsem se tedy nakoupit nějaké drobnosti do bytečku. Ne vše, co je zde v článku, pochází z pondělního nákupu, pár věcí jsem si pořídila už před časem.



Prošla jsem si pár obchůdků, do kterých většinou zamířím, když jsem v Pardubicích, a sice do Indecoru, Nanu Nana, Pepco a Kiku. V Pepco ( skloňuje se vůbec název tohoto obchodu či se píše vždy Pepco? Pokud víte, napište mi to, vím, že lidi to právě píší různě ☻) jsem pořídila šedou deku na gauč. Konečně jsem sehnala šedou bez vzoru a velkou a navíc za super cenu 249,-, takže mi tam padne akorát. Přece jen kvůli pejskovi je nějaký přehoz či deka potřeba. Potom jsem tam objevila notoricky známý dekorační box. Nijak jsem po něm neprahla, ale viděla jsem ho teď už podruhé a za cenu 89,- jsem nakonec neodolala. Sáhla jsem i po malém sukulentu, měli asi víc druhů, ale bylo to hodně probrané a vykoupené. A nakonec jsem si tam vzala ještě nádobku na tekuté mýdlo a kartáčky na zuby. 





Modré hrnečky, které jste už na nějaké fotografii určitě viděli, a malinké vázičky jsem ulovila nedávno v Nanu Nana.Tam mám ještě už dlouho zálusk na košíky nebo boxy z vodního hyacintu do kuchyně, ale pořád přemýšlím, zda je opravdu chci :))


Vázičky momentálně trůní na poličce v obýváku, ale kdo ví, jak to bude za pár dní. 


V Kiku mě nezaujalo celkem nic, možná podsedáky na židle, ale nebyla jsem si jistá rozměrem, tak jsem je zatím nebrala. Ovšem v Indecoru mám vytipováno hned několik věcí. Líbí se mi tam hodiny, bohužel se nemůžu mezi několika rozhodnout, takže zatím váhám a budu doufat, že mi je nevyprodají. Také se mi tam líbila dekorační tabule na vzkazy ve tvaru srdce a spoustu dalších věcí. Tam tedy brzy vyrazím na druhé kolo.

A nakonec jsem ještě v Tesku objevila pěkný džbánek na vodu, ovocné limonády a podobně. Dívala jsem se už v Pepco na podobný, ale úplně se mi nelíbil tvar, tento mi padl do oka okamžitě, takže šel se mnou.


No a to je všechno. Mně pro radost to naprosto stačilo. Chystám se teď ještě do Jysku. Do bytečku je stále co nakupovat. Několikrát jsem měla už rozepsaný článek o našem bydlení, ale jelikož jsem nějak uvázla na mrtvém bodě, protože na větší věci momentálně nejsou penízky a co se týče dekorací, úplně se nemůžu sama se sebou dohodnout, co se barev týče, nakonec jsem ho nikdy nedopsala. Navíc mám docela problém s naším obývákem, zjistila jsem nedávno, že styl není úplně podle mého vkusu a srdce. Dost blbé to zjistit, když máte půl roku novou stěnu, haha. S tím už vážně nic nenadělám. Ale potřebuji to nějak rozseknout, doladit něčím, co bude mému srdci blízké a budu se tam cítit dobře. Stále postrádám teplo domova. Ale o tom asi opravdu víc v samostatném článku, jestli se mi ho podaří někdy sepsat. Koncept několikrát přepisovaný jsem už totiž vymazala :))

Mějte se tedy pro dnešek nádherně a napište mi třeba, čím jste si udělali naposledy radost vy.

Vaše Šárka ♥

10 komentářů:

  1. Šári odměnu jsi si opravdu zasloužila a úžasně jsi se odměnila.
    A neboj, v bytě jste teprve krátce.. srdíčkový pocit se dostaví.
    A můj den byla středa...a to už víš :-)Krásné dny ti přeji.Z♥

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné úlovky, ty modré hrnečky jsou nejlepší :-) :-) Krásné letní dny, Ivana

    OdpovědětVymazat
  3. Radost a odměňovat se se čas občas musíme ;-) Hezké dny Šárko, D.

    OdpovědětVymazat
  4. Pan doktor je velmi moudrý :-) Moc hezké doplňky sis pořídila. Já se teď držím na uzdě, protože plánuji rekonstrukci bytu a ještě přesně nevím jak bude barevně ladit....

    OdpovědětVymazat
  5. Šárko, odměna je zasloužená a hezky sis vybrala. Já jsem si nedávno koupila růžový náramek z korálků, který vyrábí maminka mé kolegyně. Jsem z něj nadšená.
    Přeji Ti krásné dny a s tím obývákem to sedne samo. Přijde správný čas, správný nápad a bude. Pa D.

    OdpovědětVymazat
  6. Zasloužena odměna, krásné doplňky do bytu :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  7. Krasna odmena Sarko, jinak preji krasne leto :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Šárko, pěkné nákupy. Ta deka vypadá úžasně měkkce a hebce. A líbí se mi vázičky - takové malé by se mi dobam hodily.
    Stáňa (http://werka13.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc vám děkuji za návštěvu a komentáře :)

    OdpovědětVymazat