sobota 20. října 2018

Lesní toulky...


Krásný podvečer, přátelé :)

Babí léto se pomalu stává minulostí a podzim nás začne trošku trápit svým chladem, sychravostí a ponurostí. Ale prostě to k tomuto ročnímu období patří, musíme se s tím smířit. Nakonec je nám potom velmi příjemné, když přijdeme vymrzlí z venku, uvaříme si horký čaj a zapálíme svíčku. Zabalíme se do deky a pustíme si třeba oblíbený film či hudbu.

Na teplo a barvy babího léta však můžeme vzpomínat u fotografií. Třeba u těchto si můžu říct... Joooo, to jsme byli jednou v neděli na procházce a bylo to úžasně nabíjející.










Nasávám lesní vzduch ♥










Našli jsme pár bedel, tak byly druhý den řízečky. Jediná naše letošní houbařská úroda. Vůbec nám nevyšel čas na houby vyrazit. A co jsem tak slyšela, tak v našem okolí jich ani moc nerostlo.



Užijte si zbytek víkendu a třeba vyběhněte do lesa. My jsme dnes vyrazili po delší době do Kutné Hory. Takže brzy budou i fotečky.

Vaše Šárka ♥

10 komentářů:

  1. Jééé, jak já bych vyrazila na houby a pořádně se projít po lese! <3 Krása :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné fotky, taky bych šla na houby, ale nějak na to nebyl čas a počasí :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, taky jsme cíleně letos na houbách vůbec nebyli a tady jsme z jedlých našli pouze ty bedličky :)

      Vymazat
  3. Miluji sbírání hub. Bohužel je manžel už 14 dní nemocný a sama na ně nepůjdu :-( Krásné fotky, Šárko.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, moc děkuji :) Já bych taky sama nešla, nejspíš bych se se svým orientačním smyslem už domů nevrátila :)) Ale ani tady jsme nešli na houby a taky jedlé ani nenašli, pouze ty bedly. Ale procházky úplně stačí, ty jsou nejvíc :)

      Vymazat
  4. Šári moc děkuji za nádhernou procházku s Tebou.
    Letos jsme nedali ani jednu houbu 😉..u nás je urputné sucho,ale i tak jsou procházky po lese balzámem. Měj se moc krásně.Z🖤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeničko, děkuji ♥ My krom těch bedel, které jsme potkali, taky ne, ani jsme na houby nechodili, nebyl nějak čas a prý v našem okolí, kam vždy chodíme, ani moc nebyly. Procházky nám úplně stačí... i bez hub :)

      Vymazat
  5. Krásné podzimní fotky. A ty houby.... Bedlové řízky bych si dala hned.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) Však ty bedlové řízky bylo naše jediné letošní houbové jídlo :)) Snad příští rok si hub vychutnáme víc.

      Vymazat