pátek 21. prosince 2018

Předvánoční Praha


Krásný páteční večer, přátelé :)

Předvánoční přípravy vrcholí, já tedy poslední tři dny před Štědrým dnem trávím v práci, ale minulý víkend jsem se rozhodla udělat si čas a vyrazit do Prahy, kde jsme se měly sejít se Sabinkou z Knižní kavárny. Moc jsem se na ten den těšila a bylo to opravdu několik skvělých hodin.

Jelikož jsme do Prahy přijely celkem brzy a stánky na Staromáku se teprve začaly probouzet, zašly jsme si do Starbucksu na kafíčko. Beztak nám byla docela zima, bylo sychravo a dalo se i do sněžení, a chtěly jsme si v klidu popovídat a předat dárečky.













Po kafíčku jsme potom vyrazily do víru dění. Z klidného rána jsme vstoupily do ohromného mumraje. Ale vůbec mi nevadilo, že je u stromečku a mezi stánky hlava na hlavě. Užívala jsem si to. Ani nevím, kdy naposledy jsem v Praze před vánoci byla. Prohlížely jsme si ozdobičky, andělíčky i vonící mňamky. Daly jsme si výborný punč a ochutnala jsem poprvé pečené kaštany. 

A fotečky od Sabinky ♥

 


Bylo to krásných pět hodin, ale bylo to málo, vážně jako :) Jak psala i Sabinka ve svém článku, nestihly jsme si vůbec všechno říct. Ale určitě se zase brzy uvidíme.

A co vy, také jste na adventních trzích nasávali vánoční atmosféru? Kde se vám na trzích líbilo nejvíc?

Vaše Šárka ♥

4 komentáře:

  1. Šárko, krásně jste prožily jeden den v předvánoční Praze. Mně trhy na Staroměstském náměstí dostaly loni, když jsme mezi svátky jeli do divadla. Byla jsem tam poprvé a byla to taková nádhera, úžasná atmosféra, ale letos jsem se tam nedostala.
    Ale byli jsme u nás v Č. Budějovicích, kde se bruslí kolem kašny. :o)
    Přeji pohodový víkend. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, užily jsme si to. Tak to bruslení musí být fajn. Měj se krásně ♥

      Vymazat
  2. Holky úžasný výlet jste měly.. já se musím polepšit pražské trhy jsem nezažila ani jedenkrát. Tak snad příští rok. Krásný poslední adventní víkend ti přeji.Z❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, já se nakonec do Prahy podívala ještě jednou mezi svátky. Tak jsem byla nadšená ♥

      Vymazat