čtvrtek 27. června 2019

Čím potěšit muže?


Najít vhodný dárek pro muže bývá obvykle tuze tuhým oříškem. Narozeniny, jmeniny, Vánoce, výročí a co teprve koupit partnerovi pozornost jen tak, z lásky, z dobré nálady? Pro mnoho žen téměř neřešitelný problém. Poradíme, jak jej zvládnout s noblesou, aniž by se stal strašákem.

Devět z deseti žen se opravdu děsí okamžiku, kdy má pro muže koupit prezent, který ho potěší a bude mu k užitku. Zažitá tradice flašek s alkoholem není nikterak originální a naopak dokazuje skutečnost, že ženě došly nápady a inspirace. Žena dárkyně neuspěje ani s žádnou sladkostí, protože mužské chuťové buňky jsou nastavené do jiné dimenze, než ty ženské. A do třetice, s květinou člověk nepochodí určitě.

Mužné a chlapácké spodky

Trefou do černého bude dárek, který splní příjemné s užitečným a muž ho využije denně. Trenýrky z Trenýrkárny jsou originálním nápadem, který svého majitele mile překvapí. Zboží všech značek světa na jednom místě vyhoví i těm nejpřísnějším kritériím a co do nároků uspokojí každého muže. Vybrat správný střih je kompromisem zkušeností a doporučení.


Slušivě padnou pánské trenky STYX, jež zalichotí každé postavě. Copyright na značku náleží dvěma pražským barmanům, kteří se před lety rozhodli nabídnout mužské populaci něco víc, než fádní přežitek klasických slipů. Podařilo se. Zrodil se fenomén, který drtí konkurenci nebývalou silou. „Styxy“ jsou produktem českých zlatých ručiček. Vsází na komfort a kvalitní materiály. Samozřejmostí je i poutavý design, který se v hledáčku módních hitů rozhodně nedrží při zemi.

Trenkové ego

Dárek, který patří do skupiny zboží osobní povahy, ocení všichni obdarovaní. Díky svému diskrétnímu a estetickému pojetí se hodí jako prezent vysloveně při každé příležitosti. Nepůsobí lacině, ani nejsou sexistické. Opticky vytvarují hýžďové svalstvo, decentně skryjí nedostatky a svému nositeli tak zvednou sebevědomí.


4 komentáře:

  1. Šárko, výrobky z Trenýrkárny znám a moji muži je nosí rádi.
    Přeji hezký pátek, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Na tento e-shop jsem už taky narazila, když jsem hledala klasické trenýrky pro taťku. Mají tam skvělé kousky za přijatelnou cenu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat