pondělí 15. července 2019

Zařizujete hotelový pokoj či penzion? Dante vám pomůže...


Pokud právě zařizujete nebo už nějakou dobu provozujete hotel či penzion, neobejdete se bez kvalitního hotelového textilu. Měkoučké osušky, vkusné záclony a ubrusy, či barevně sladěné ložní povlečení udělá i ze zdánlivě na první pohled obyčejného hotelového pokoje nadmíru příjemný a útulný.

Však většinou první oko hostovo padne na postel, kam se večer po vyčerpávajícím dni s chutí uloží ke spánku. Další pohled zamíří na okno, kde se bude každé ráno kochat výhledem a neméně důležitá je i koupelna se zmíněnými měkkými ručníky.

Hotelový textil

Na internetovém obchodu Dante.cz se rázem ocitnete jako v ráji a později i vaši hosté ve vašich pokojíčcích. Záleží na vás, zda všechny vaše pokoje sladíte do bílé, přírodních tónů, venkovského stylu, či si vyhrajete s barvami.

Takové meruňkové ložní povlečení z bavlněného saténu láká přímo k ulehnutí. Materiál je 100% bavlna, jejíž vlákna jsou upravena do vysokého lesku i díky tomu jsou velmi příjemná na dotyk.


Nesmíme zapomenout ani na malé hosty. Dětská postýlka s krásným dětským povlečením malého výletníka jistě okouzlí a ukolébá ke spánku.

Záclonám neodzvonilo. 

Přestože se v poslední době upouští od záclon, mají něco do sebe. Zkrátka dotvoří pověstnou hřejivou atmosféru. Vůbec nemusíte sáhnout po klasice. Dante.cz nabízí výběr záclon s moderním vzorem, květinovým, barevným i úplně bez dezénu. Pokud plánujete menší zastínění okna, sáhněte po obloukové zácloně či oblíbené provázkové, která lze dle libosti aranžovat. Vybírat můžete také mezi voály nebo vitrážovými záclonami.


Zabalte se do bílé a měkké.

Vytouženým momentem pro každého hosta po náročném výletu je vidina horké sprchy. Po sprše či lázni se zabalit do měkké osušky a vychutnat si v klidu večerní čaj.

Bílá je symbol čistoty, co říkáte tedy na ručníky a osušky v čistě bílé z kvalitního froté s vysokou gramáží? Hravě potom odolají náročnému hotelovému provozu.

Na stránkách Dante.cz si jistě vyberete vše, co ještě chybí ke spokojenosti vaší a vašich hostů.


Žádné komentáře:

Okomentovat