středa 4. září 2019

Výlet na Kačinu


Krásné odpoledne, přátelé :)

Moc se omlouvám za ty dlouhé letní odmlky, ale prostě čas je neúprosný. Hodně jsme výletili, trávili čas venku, potom se mi podařilo zrealizovat více zakázek z copywrittingu, který se mi docela daří rozjíždět. Baví mě to, a co si budeme povídat, penízky navíc jsou vždy potřeba. Tak z toho mám velkou radost a musím poděkovat Sabince z Knižní kavárny, že mě k tomu psaní postrčila.

Věřím ale, že s nastupujícím podzimem bude času více, i když mě teď pro změnu čeká dost doktorů, z čehož nejsem vůbec nadšená. Ale někdy se holt daří jedno a nedaří jiné, co nadělám. Snad bude zas vše časem v pořádku.

Pomalu se začínám probírat fotkama z našich výletů a procházek, mám toho nastřádáno docela dost. Také spoustu fotografií jídel do článků o mňamkách a spoustu kosmetiky a tipů na filmy. Nějak postupně, jak čas dovolí, začnu články publikovat.

Dnes se vrátíme ještě do června a podíváme se na zámek Kačina. Určitě jsem o Kačině už nejednou zde na blogu psala, můžete mrknout dole do štítků. Docela rádi tam jezdíme s pejskem, je tam velký park, nebývá tam moc lidí, takže na procházky ideální.













Pokud jste na Kačině ještě nebyli, vyjeďte si tam hned teď v sobotu 7. 9., kdy se koná Vinobraní, anebo 5. 10., kdy se konají Zámecké jezdecké slavnosti.

Mějte se nádherně a doufám, že jste na mě nezanevřeli. Brzy se vrátím s dalším článkem. Na prodloužený víkend jedeme do Znojma, takže další materiál na výletní článek je na obzoru.

Vaše Šárka ♥

4 komentáře:

  1. Moc pěkné fotky a míto :) Líbí se mi vás styl psaní a blog, dávám odběr :) Taky píšu blog, můžes mrknout ke mě a stát se pravidelným čtenářem, budu moc ráda :) https://fitfoodhealthy95.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Šárko, taky mám Kačinu moc ráda! Je to taková oáza klidu!
    Děkuji za krásné fotky a pozvánky, měj hezké dny. Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za pěkné fotky z zajímavého zámku. Ještě jsem na Kačině nebyla, tak to mám jako tip na výlet.

    OdpovědětVymazat