sobota 15. srpna 2020

Dvě krásné mini paletky z výprodeje v Sephoře


Krásný den přeji :)

Dnes mám pro vás takový krátký kosmetický článek. Spíš jenom tip na nákup. Ale i to se počítá.

Minulý týden jsem v Sephoře koupila tyto dvě paletky od značky Tarte Cosmetics. Po té podlouhé jsem už kdysi pokukovala a měla jsem v plánu, si ji jednou pořídit. No a měla jsem čas na hlavním nádraží v Praze při přestupu a takhle to dopadlo :))



Myslím, že u nás v Pardubicích jsem je ve výprodeji neviděla, ale v Praze na hlaváku jich měli více. Podlouhá paletka má matné stíny možná trochu sušší, ale i tak dostatečně pigmentované. Na očích jsem ji zatím nezkoušela, ale ohlasy na ni jsou pozitivní.



Tato paletka má stíny máslovější, je výborně pigmentovaná, celý den mi vydržely stíny na víčku i bez báze, krásně se s nimi pracuje. Třpytivé stíny mají spíše lehký shimmer, nejsou metalické nebo nějak okatě zářivé.



Swatche úplně reálně nevynikly, ale paletky jsou za mě prostě boží. Takže pokud zavítáte do Sephory a máte rádi paletky dorůžova, nude, tak určitě mrkněte. Koupila jsem je za 259,- za kus. Nádhera ♥ A skvělé svou velikostí do kosmetické taštičky. Já třeba často ráno nestíhám a líčím se až v práci, takže ideál.

Vaše Šárka ♥

6 komentářů:

  1. Šárko, udělala sis hezkou radost a to je občas potřeba. Stíny nepoužívám, ale jako dárek by se mohly hodit.
    Přeji prima víkend. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, takový dáreček by mě hodně potěšil :)) Já paletky miluju, mívala jsem i hromady rtěnek, ale v době koronavirové přece jen ty oči jsou alespoň vidět, když nasadíme roušku. Takže teď trošku na stínech ulítávám :)

      Děkuji za návštěvu :)

      Vymazat
  2. Tá hneda vyzerá fakt krasne, tu si viem predstavit aj u seba.

    OdpovědětVymazat