pondělí 21. prosince 2015

Postcrossing - můj první pohled

Všechny vás srdečně zdravím :)

Jak tak často brouzdám po různých blozích, několikrát mi padnul do oka název Postcrossing. Nejdřív jsem tomu nevěnovala pozornost, ale když jsem potom zjistila, že se to týká pohlednic, tak jsem zavětřila. V dnešní době emailů a sms zpráv už pohledy moc neposíláme a možná je to škoda. Rozhodně je to moc příjemný pocit dostat nečekaně pohled. Navíc z různých koutů světa. Bylo to víc než lákavé a tak jsme se kamarádkou zaregistrovaly také. Poslala jsem své dva první pohledy, jeden do Ruska a jeden do Číny a čekala, kdy konečně mně nějaký také dorazí. 
A minulý týden jsem se dočkala. Jupííí. Přišel mi pohled od Sabine z Německa.



Pohlednice je krásná a udělala mi velkou radost. Po vánocích si vyžádám zase další adresy, jsem zvědavá, kam tentokrát moje pohlednice budou putovat. A hlavně se těším, až zase nějaký já objevím ve schránce.

Více o Postcrossingu ZDE a také ZDE.

Vyzkoušejte :)

Šárka ♥

4 komentáře:

  1. Týo to je super! Určitě to taky zkusím :)) já si přání a pohlednice vyrábím sama a posílám každý rok na vánoce rodině a kamarádům :))
    http://prikrylovatereza.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej :) Dnes jsem překvapivě dostala druhý pohled, tentokrát z Austrálie. Vůbec jsem nečekala, že tak rychle dostanu další :) Tak to je krásné, když jsi takhle šikovná :) O to je to ještě osobnější ta pohlednice :)

      Vymazat
  2. Ten je vážně nádherný. Gratuluji k prvnímu pohledu, já na ten svůj stále ještě čekám. :-) Postcrossing je skvělá věc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, měla jsem velkou radost :) Určitě se brzy dočkáš :) Taky se mi tento projekt moc líbí.

      Vymazat