úterý 7. června 2016

Projekt 365 dní ve fotografii #5


30. 5. - 5. 6. 2016

Přeji všem krásný večer :)

Ještě než si půjdu zaplout s knihou pod peřinu, sepíšu vám další díl projektu 365 dní ve fotografii. Utíká to a jedná se už o týden pátý :)

V pondělí jsem byla v Pardubicích na pracovním pohovoru. Dopadl katastrofálně, ne snad z hlediska profesního, nýbrž lidského. Ale to nechme být. Cestou městem jsem vám potom vyfotila další z oblíbených kavárniček. Tady mají výbornou, i když silnou kávu. Musím si vždy trošku zvykat :)


V úterý se naší vesnicí prohnala pěkná průtrž mračen. Naštěstí nepřišly žádné kroupy, ale lilo pořádně.


Uprostřed týdne mi dorazil jeden voňavý balíček s produktem na testování. Určitě se na blogu brzy dozvíte víc :)


Někdy dostane člověk chuť zhřešit, no co by ne :)) Sladké prostě miluji ♥


V pátek jsme se vydali do Pardubic na Perštýnskou noc. Jedná se o folklórní festival, Staré město je plné stánků, také na zámku probíhala vystoupení. Určitě budou tento týden fotky, jak jsem slíbila. I když jsem koukala, že některé se moc nevyvedly.


V sobotu jsem si vyfotila orlíček, který už pomalu ale jistě odkvétá.


A v neděli mi nějak došly nápady, tak vám ukážu podruhé Miniaturistu, kterého jsem si fotila na knižní blog. Tentokrát už jde o novou, nepoškozenou knihu. Jsem ráda, že reklamace u Knižního klubu proběhla hladce a knížku mám doma v perfektním stavu.


Tak další týden nám utekl, přehoupli jsme se do prvního letního měsíce. Já si pořád nějak nemůžu zvyknout, říkám si... „to máme vedro...“ než mi dojde, že už máme prostě léto tady :)

Mějte se krásně a pěkný večer :)

Šárka ♥


6 komentářů:

  1. Šárko krásné fotky, jako vždy. :) Ano, léto je tady a já jen doufám, že nebude takový hic jako vloni, jinak nevím, co tady budu s Nelou provádět... Těším se na článek o testování. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, moc děkuji :) Jen mi to přijde takové jako že fádní, nic zvláštního nevyfotím, ale je zas fakt, že žádný boom se u mě nestal a žiju poklidným životem :) No uvidíme, jak se bude dařit dál. Jinak ty vedra sama taky nesnáším a s malým bobkem to musí být ještě úmornější.

      Vymazat
  2. Šárko, tak ja silnou kavu rada a kdyby k tomu byl ten cokoladovy dortik z tve fotky, nemelo by to chybu :-)Pekne fotky:-)Tesim se na fotky z Perstynske noci:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to by jsi byla určitě v kavárničce spokojená :) Fotky budou ještě do konce týdne :) Hezký večer, Jani :)

      Vymazat
  3. pěkné fotky:) na dortík jsem dostala i chuť :)

    OdpovědětVymazat