středa 9. prosince 2020

Jak si i letos vykouzlit tu pravou vánoční atmosféru

 

Krásný den, přátelé :)

Letošní předvánoční období je vzhledem k okolnostem rozhodně jiné než v minulých letech a k některým z nás ta kouzelná atmosféra ne a ne přijít.

Ačkoliv je letos předvánoční čas jiný, více stresující a spoustu příjemných záležitostí se kvůli opatřením nekoná, nastolte si adventní období takové, abyste se v něm cítili dobře. Neřešte šílený úklid, hromady dárků spojené s davy v nákupních centrech či plné krabice cukroví. Možná je letos právě čas nastolit ten pověstný klid. O tom nakonec ty pravé Vánoce jsou. Obklopte se svými nejmilejšími, podarujte si drobnost a užívejte si vzájemného štěstí, že jste se mohli sejít v klidu a ve zdraví. K tomu stačí doladit pár drobností a uvidíte, že si nakonec Vánoce užijte stejně jako v předchozích letech.

Vánoční výzdoba

Vytvořte si vánoční nebo alespoň zimní výzdobu. Nemusí na vás z každého rohu koukat sob nebo Santa Claus, to naopak někoho může odradit, ale taková přírodní výzdoba z chvojí, sušených plodů, k tomu pár světýlek, proč ne. A komu nevadí vánoční kýč, tak směle do toho, jde o to, abyste se vy cítili dobře.

Více se dočtete v pokračování článku na magazin.cz 

Žádné komentáře:

Okomentovat