středa 16. října 2024

VÝROČÍ BLOGU A SOUTĚŽ PRO VÁS


Krásnou středu, přátelé :)

Musím se vám přiznat, že jsem článek k výročí blogu vůbec neplánovala psát. Vlastně jsem si na to ani nevzpomněla, dokud jsem včera večer u jedné blogerky nepadla na výroční příspěvek. A v tu chvíli mi došlo, že jsem tento blog začala psát před lety také na podzim. Začala jsem tedy hledat první článek a představte si, že vyšel právě 15. října. Takže já jsem úplně náhodně objevila výročí svého blogu přesně na den :)) Ano, 15. října 2015 jsem se na blogu představila, tehdy se ještě jmenoval Touhy a lásky. Přejmenovala jsem ho až v lednu 2022 a musím říct, že název Můj život ve slovech se mi líbí mnohem víc.

Já jsem jako první založila o pár měsíců dříve knižní blog. Jenže jsem potom měla chuť sdílet i třeba tipy na výlety, recepty, zkrátka i něco neknižního z mého života, ale nechtěla jsem to míchat mezi knižní recenze. A tak vznikly Touhy a lásky.

Přispívám tedy už devět let, i když proběhly během těch let nějaké pauzy. A přiznám se, že poslední rok mě to opravdu hodně baví. Je pravda, že spousta blogů, které jsem před lety četla, už neexistují, svět se přesouvá na Instagram a Tiktok, ale já objevila zase pro mě nové blogy, které mě baví číst, a užívám si tak nejen psaní vlastních příspěvků, ale i čtení těch vašich.

K tomu mému devítiletému výročí jsem si pro vás připravila malou soutěž. Nejsem manuálně zručná a netvořím, takže, bohužel, nic vlastnoručně vyrobeného to nebude. Ale myslím, že potěší i pěkná kniha a nějaké malé překvapení k ní.


Budu tedy moc ráda, pokud se soutěže zúčastníte, abyste mi do komentářů napsali, jak vás napadlo vytvořit svůj vlastní blog nebo jak třeba vzpomínáte na blogovací začátky? Měli jste například někdy i chuť s psaním seknout? 

Za týden poté vylosuji výherce ♥

Mějte se krásně.

Šárka ♥

10 komentářů:

  1. Šárko, gratuluji k výročí tvého blogu. Já budu mít v lednu (teda můj blog) 10 výročí. Letí to hrozně, ale to je život. Tvůj blog jsem objevila až v tomhle roce a chodím sem ráda. Sbírám nejen tipy na čtení, ale i recepty, naposledy to byl koláč s mandlovými plátky. Přeji hodně stejně spokojených návštěvníků, zdravím, pá 🥂

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, ja som založila blog na blospote v roku 2020, ale predtým som mala blogy na blog.cz, ktoré sa venovali všetkému možnému. Ešte predtým som mala blogy aj na webnode. Keď nás učiteľka informatiky naučila založiť si stránku, vedela som, že je to môj svet :D A ukázalo sa, že naozaj je :)

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Šárko, především ti gratuluji k výročí blogu, přeji ti hodně inspirace a chuť dál psát a tvořit blogovou komunitu spolu s námi, ostatními nadšenci.
    Já jsem si nechala založit první blog ( mám už třetí v řadě) 14.4.2014 a to proto, že jsem měla hodně fotek z cestování po ČR a okolí a ráda jsem se s tím pustila na tenký led blogu. Aby i ti, kteří z různých důvodů nemohou cestovat, mohli se mnou nakouknout za humna.Předtím jsem chodila na některé blogy asi tři roky na ,,čumendu,,.
    Časem jsem objevila některé nové, zajímavé, jiné jsem opustila a vše se vyvíjí.Tak hodně úspěchů.
    Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak velká gratulace😉mě k založení inspirovaly blogy jiných. Psal se rok 2012)))Přestat jsem chtěla už několikrát ; ale pak jsem si řekla, že je to vlastně skvělý deník a tak jsem u blogování zůstala.
    Eva http://es-ideas.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji. Blogy mám už hodně let a prostřídala jsem také několik domén.Například eStránky, webová stránka.cz, blog.cz a poslední je blogspot.com. pořád se musíme učit... Tak ti přeji hodně spokojených let na tomto blogu a mnoho čtenářů.

    OdpovědětVymazat
  6. Šárko, i já se připojuji ke gratulantům. Blog jsem si založila před hodně lety, nejdřív jsem nějaký čas pokukovala a syn mě přesvědčil, že mám taky co ukázat :o). Tím nejsilnějším impulsem byly nakonec nenávistné komentáře na blogu, který už neexistuje. Já jak vidím nespravedlnost a zlobu...
    A baví mě to stále, jak píše Eva, je to skvělý deník!
    Měj hezký den. Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Šárko,gratuluji k výročí blogu.Já už ani nevím,jak dlouho bloguji.Tady na blogspotu jsem asi 7 let.
    Blog jsem si založila,abych si svoje fotografie neschovávala jenom někde do šuplíky a že by třeba někoho zaujaly.Jinak velké ambice nemám a nejraději chodím na blogy,kde je všechno.Rádu čtu,vařím,baví mě ruční práce a ráda nakupuji a na nich sbírám inspiraci.Měj se hezky a krásné blogování

    OdpovědětVymazat
  8. Veľká gratulácia! Máme rovnako staré blogy :D Ja sám som prešiel pred časom z blogu na Instagram a len nedávno som sa vrátil k blogovaniu, pretože je to úplne iný pocit a je mi to oveľa bližšie, než prispievať prázdne stories a príspevky s krátkym popisom. Blogovaniu sa chcem venovať aj naďalej, keďže písanie je moja obľúbená voľnočasová aktivita.

    OdpovědětVymazat
  9. Velikou gratulaci posílám!
    Můj první blog vznikl v roce 2009 jako protest proti hlučným sousedům. Když se o rok později odstěhovali, založila jsem Mojí mozkovnu, takže letos jí bude 14. A jo, chuť s tím seknout jsem asi měla, ale vždy mi stačilo dát si měsíc dva pauzu, ale bylo to zase v pohodě. Jen poslední dobou to časově nezvládám a jsem ráda, když se na blog dostanu jednou za týden, dva...

    OdpovědětVymazat
  10. Moc gratuluji 💐 Blogovani mě baví, i když mám období kdy to jde hůř.....začala jsem kvůli knihám, ale jak z názvu mého blogu vyplývá, nechtěla jsem, aby byl monotematický. Jsem aktivní i na IG ( ty víš 😉) a baví mě vytvářet krátká videa. Hezký den.

    OdpovědětVymazat