pátek 12. února 2016

Fotočlánek se zimní přírodou 2


Všechny vás srdečně zdravím :)

Dnes tady mám pro vás opět takový fotočlánek zimní přírody. Koncem ledna napadlo docela dost sněhu i u nás v nížině... no za dva dny bylo po něm, co si budeme povídat..., tak jsme si s rodinkou vyrazili trošku do přírody nafotit tu zasněženou krásu. Vyjeli jsme od nás malinko výš do Železných hor.

Přijeli jsme tedy na Lichnici, zapnula jsem fotoaparát a zjistila jsem, že paměťová karta zůstala vesele doma v notebooku. Hlavně, že jsem si pečlivě nabila baterie :) No... stane se :D Foťák pobere asi patnáct fotografií i bez karty a dcera měla mobil. Takže nějaké snímky se nám nakonec ulovit podařilo a máme důkaz, že i letos byl sníh :)









A potom jsme si jako malé děti zařádili dole v údolíčku :) Bylo tam nádherně :)



Máte rádi zimu jako roční období? Já se přiznám, že zimu moc nemusím. Zimní sporty jdou mimo mě, tedy nejen zimní :D Mně by úplně stačilo, kdyby přes vánoce napadl sníh, přimrzlo, vydrželo by to tak dva týdny a potom šup do jara :) Jsem teplomil a zima mi prostě nevyhovuje. Když je takhle zasněženo, to se mi moc líbí, ale toho my si tady moc neužijeme, takže už se těším na jaro :)

Přeji všem nádherný víkend :)

Ahoj Šárka ♥



2 komentáře:

  1. Moc pěkný článek i fotky. :) Já zimu vůbec nemusím. Když je sníh, je to fajn. Ale jedna procházka úplně stačí. Teď s kočárem tím spíš. Kdo to má tím sněhem tlačit... :) Takže já netrpělivě očekávám jaro! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Sabino :) No s kočárkem je to ve sněhu těžké, příští rok bude lepší, šupnete na boby a pofrčíte :) Taky už se těším na jaro, až začne všechno rozkvétat a bude tepleji, juchů :D

      Vymazat