úterý 21. června 2016

Březnová procházka lázněmi Luhačovice


Přeji vám všem krásný začátek nového týdne :)

Dnes mám pro vás jeden tip na moc pěkný výlet. Fotografiemi se sice vrátíme do letošního března, ale myslím, že to vůbec nevadí.

Všichni, kteří máte rádi lázeňská města a octnete se třeba někde poblíž, určitě navštivte Luhačovice. My jsme měli jen pár hodin na krátkou procházku, čekala nás potom cesta zpět do východních Čech, ale i tak jsme si ten den užili. Počasí nám krásně vyšlo, sluníčko svítilo, co víc si tedy koncem března přát. 
Kamarádka byla v Luhačovicích asi před dvěma týdny a také říkala, jak tam bylo krásně. Navíc teď vše kvete, takže to musí být nádhera :)

A teď už k fotografiím :)




Cestou jsme potkali kačenky :)


A také vodníka... 





Krásné balkónky, miluji tenhle styl ♥


Úžasná zeď...





Sluníčko sice svítilo, ale ještě moc nehřálo, takže jsme museli být jako pumpy nabalení ☻☻☻


Určitě se chci jednou do Luhačovic ještě vrátit a nejlépe v létě a na několik dní. A třeba i s nějakou lázeňskou procedurou to spojit :)

My máme poblíž našeho bydliště dvě lázeňská města, a sice Lázně Bohdaneč a Poděbrady. Z Bohdanče jsem vám fotografie nedávno ukazovala. Jestli se letos podíváme v létě do Poděbrad, nevím, ale pokud by vám nevadily fotografie rok, dva zpátky, ráda vám nějaký fotočlánek připravím. Napište mi do komentáře, jestli byste o něj měli zájem a já se podle toho zařídím.

Tak to je pro dnešní večer všechno, mějte se krásně :)

Vaše Šárka ♥


Žádné komentáře:

Okomentovat