neděle 5. června 2016

Otvírání lázeňské sezóny v Lázních Bohdaneč


Přeji vám všem krásnou neděli :)

Slíbila jsem vám pár fotografií z jedné moc příjemné akce v Lázních Bohdaneč. Konala se 21. května a jednalo se o 119. ročník otvírání lázeňské sezóny. Vůbec jsem nečekala, že to bude tak veliká akce, stánky a bohatý kulturní program. Byli jsme tam poprvé a pokud to vyjde, určitě se příští rok pojedeme podívat na 120. ročník :)

Počasí bylo nádherné, takže jsme si to pěkně užili. Pojďte se ohlédnout se mnou :)

Z počátku před samotným zahájením bylo návštěvníků ještě pomálu. Přijeli jsme dřív, takže jsme si to v klidu a bez tlačenic pěkně prošli.
U tohoto stánku jsme ochutnali výbornou zdravou nutelu. Pro inspiraci nejen co se týče nutely, můžete mrknout na webové stránky.



A tady u tohoto stánku jsme si koupili zázvorové víno a výborné špaldové tyčky s medvědím česnekem. Tyčky jsme zblajzli hned, vínko se nám ještě stále chladí v lednici. Jsem na něj zvědavá, nic podobného jsem zatím nepila.




Zahájení lázeňské sezóny proběhlo na pódiu před radnicí.




A tady přijíždí pan prezident Masaryk...



... ze kterého se po chvíli vyklubal herec pardubického divadla Milan Němec, kterého určitě všichni znáte z tv obrazovky, např. ze seriálu Vyprávěj.


Návštěvníků se sešlo v lázeňském areálu opravdu hodně.


Úžasné bylo vystoupení Martina Chodúra. Má opravdu výborný hlas, byli jsme velmi mile překvapení ♥



Moje maličkost výrazu právě ne zrovna příjemného :))


Tady už je to lepší :))



Tak to je pro dnešní fotočlánek všechno. A co pro vás chystám v nejbližší době? Určitě další díl projektu 365 dní ve fotografii, fotočlánek z Perštýnské noci v Pardubicích, možná nějaký článek o nákupech, tentokrát pro změnu žádná kosmetika, ale tak nějak mix věcí, kterými jsem si udělala radost.

Mějte krásný nedělní večer :)

Ahoj Šárka ♥


4 komentáře:

  1. Juj, tá motorečka, na ktorej prišiel pán prezident, je bombová! Musel to byť super deň :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pekny fotoclanek, verim, ze jste si to uzili :-)

    OdpovědětVymazat