sobota 2. července 2016

Nákupy kosmetické i z jiného soudku


Přeji vám všem nádherný sobotní den :)

Po delší době jsem se rozhodla, že vám nafotím pár věcí, které jsem si zhruba tak za poslední měsíc, měsíc a půl, koupila a sepíšu k nim článek.

Nejvíc produktů je kosmetických a těmi také začnu.

Velikou radost mám z paletky od Gabrielly Salvete. Sehnala jsem ji v Rossmannu v akci za cca 129Kč. Je to 01 Rose a odstíny jsou v ní úžasné. Nejvíc se mi líbí ten růžový, třpytivý odstín ♥ Také pigmentace je bezvadná. Jsem z paletky fakt nadšená. Nejsem žádný přeborník v líčení a netoužím po drahých paletkách, tato je pro mě naprosto dostačující. A za tu cenu je opravdu naprosto skvělá.




Dalším produktem je také paletka, tentokrát od Essence. Objevila jsem ji v Rossmannu asi za 50Kč ve výprodejových kouscích. Odstíny jsou příjemně něžné a určitě ji využiji. 




Rovněž v Rossmannu mě zaujaly produkty značky Rival de Loop. Docela bych vyzkoušela i nějaký krém, masku nebo odličovací vody, ale těchto výrobků mám teď dost. A docela mě zaujaly i tyto různé ampulky, takže jsem po dvou sáhla. 


V růžovém je Rival de Loop Express lift koncentrát. Je vhodný pro všechny typy pleti. Poskytuje vyhlazující a hydratační péči. Obsahuje panthenol a výtažek z pšeničného proteinu.



Ve žlutém je Rival de Loop Q10 koncentrát. Produkt je vhodný pro namáhavou pleť. Poskytuje zpevňující ANTI-AGING péči pro hladký a zářivý vzhled.



Už se těším, až je vyzkouším :)

Po hodně dlouhé době jsem si koupila časopis Harper´s BAZAAR. A to jen díky dárečkům, které byly k číslu přiložené. Jde o miniatury luxusního sprchového gelu a tělového mléka značky L´OCCITANE. Příjemně citrusově voní a taky se těším, až je zkusím.



Jednoho dne jsem si potřebovala zlepšit náladu, kterou jsem měla opravdu pod psa. Vlezla jsem do nádherného voňavého krámečku a vybrala si tento vosk od Yankee Candle. Je to můj první výrobek této populární značky svíček a určitě nebude poslední. To ani náhodou.
Vosk jsem zatím nepálila, ale voní mi v ložnici i tak, přestože je pouze na jedné straně trošku natržený. Takže až zapálím aroma lampu, bude to naprostý luxus.

Jde o vůni Pink Dragon fruit – Růžový Dračí plod.


Před časem jsem si v Kiku konečně koupila vázu. Už o vánocích jsem si svou oblíbenou rozbila a trvalo mi přes pět měsíců, než jsem si pořídila novou. Líbí se mi tvar i to, že je vhodná pro menší množství květin. A určitě si koupím ještě nějakou podobnou a naopak pro větší pugéty.


Nedávno jsem se poprvé podívala do Lidlu. Nějak mě tento obchod absolutně míjel. Kromě potravin jsme koupili také sadu utěrek. Kvalita materiálu mi přijde vcelku dostačující, jsou pevné. Ale, bohužel, nitě, kterými je vyšité ovoce, se hned po prvním praní začaly různě párat a trčet. Tak to mě docela mrzí.


Strašně nerada obcházím obchody s oblečením. Zkoušení je pro mě poslední dobou opravdu horor. Ale tak nahá chodit nemůžu, že :)) Takže jsem se několikrát překonala a pár obchodů navštívila. Dva kousky jsem vám i vyfotila.

Světlou tuniku jsem pořídila v Takku. Moc do tohoto obchodu nechodím, ale přišly mi slevové nálepky, takže jsem tam zavítala.


Vzorovanou halenku jsem koupila v Terranově. Podobné střihy mi poslední dobou opravdu vyhovují. Sice nejsem moc na modrou barvu, ale tyto odstíny mi docela sedí a halenka mi padla do oka hned na první dobrou a to je pro mě hodně důležité :) Vypadá moc dobře třeba k džínové sukni, bílým kalhotům. Ve vzoru je minimálně obsažena i červená barva, takže mi bezvadně padne i k červené sukýnce, kterou doma mám. 
Byl to rychlý nákup a takové mám nejradši. Ještě jsem si v Terranově pořídila klasickou, černou pouzdrovou sukni v délce ke kolenům. Měli ji za směšnou cenu 159Kč. Ale tu jsem už nefotila.



A po nějaké době mi došly také kontaktní čočky. Jsem krátkozraká a většinou tedy nosím brýle, ale přes léto, kdy potřebujete a chcete nosit sluneční brýle, jsou čočky ideální. Tuto značku si kupuji již několik let a jsem naprosto spokojená.


Tak to je pro dnešní nákupní článek všechno. Pokud máte s některými produkty zkušenosti, určitě mi napište. Třeba mi napište, jestli milujete Yankee Candle a jaká je vaše oblíbená vůně. Na všechny vaše komentáře se moc těším, dělají mi velkou radost.

Přeji vám krásný víkend :)

Vaše Šárka ♥


6 komentářů:

  1. Časopis Bazaar's jsem obcházela a nekoupila dlouho a byla na sebe hrdá. Pak jsem šla kolem stojanu s čadopisy a vypadl mi ořímo pod nohy. Tak jsem si řekla, že to je znamení a koupila ho...naštěsti, ta vůně L'Occitane je dokonalá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem chtěla odolat, ale nepovedlo se. A ta vůně je opravdu úžasná :)

      Vymazat
  2. Šári, krásné nákupy!Já kosmetiku miluju, i ráda líčím, mám vizážistický certifikát ;-) Ale mám to podobně jako Ty, za kosmetiku nemusím utrácet tisíce abych byla spokojená. I v drogerce se dají najít super kousky. A já si hlavně myslím, že než mít kvanta kosmetiky, stačí pár dobrých kousků. U mě jsou tedy vyjímkou laky na nehty, to je asi nějaká úchylka a mám jich plný šuplík :-)
    Yankee vosky musím dávat jen trošinku, protože jinak mě z nich bolí hlava... některé na mě jsou moc chemické. Mnohem víc mi vyhovují jemné svíčky z Ikea, které mi nezpůsobují migrénu ;-)
    A potraviny nakupuji z 90 ti procent jen v Lidlu. Je to rozhodně můj nejoblíbenější obchod na potraviny.
    Krásné dny
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, moc děkuji za komentář :) Zatím jsem vosk ještě nepálila, ale jsem moc zvědavá a určitě taky budu zkoušet po kouskách, protože na vůně jsem docela citlivá. Jinak s tou kosmetikou máš pravdu, není třeba velké množství. Alespoň v mém případě určitě :)
      Krásné léto :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Je opravdu taková něžná díky reliéfu i jemným odstínům :)

      Vymazat