úterý 17. října 2017

Užívala jsem si babího léta...


... a byla to nádhera :)

Krásný večer vám všem :)

Počasí se teď vyznamenalo, že? Od pátku do neděle jsem byla v práci, tak jsem se jen modlila, aby bylo hezky i v pondělí a v úterý. A bylo nádherně, luxusně, překrásně. Nečekala jsem, že ještě letos vyrazím ven jenom v tričku s krátkým rukávem. Vyšly jsme si s Kejsinkou na dlouhou procházku. Včera jsme vyrazily k našim rybníkům v Řečanech a dnes do lesa. A právě ze včerejší procházky mám pro vás dnes snímečky. Můžete se tedy vydat na malou procházku s námi, zveme vás.

rybník Houšovec











řečanský kostelík


gazánie v parku stále kvetou





rybník Tišina



Líbila se vám naše procházka? Nám moc. Miluju ty podzimní barvičky, zlatou, žlutou, oranžovou, teple hnědou, rudou, do toho zbytky zelené. Prostě nádhera. Dnes v lese jsem také fotila, ale to zase někdy v dalším článku.

Mějte se krásně, vaše Šárka ♥

8 komentářů:

  1. Šárko, nádherné podzimní fotky, to musel být skvělý zážitek. Letošní podzim vnímám nějak intenzivněji a barevněji. Je kouzelný.
    Přeji fajn dny. D.

    OdpovědětVymazat
  2. Šári moc děkuji za nádhernou procházku s tebou.Ty podzimní barvičky jsou neskutečne.Moc krásně je tam u vás.. Měj se moc krásně.Paa ❤❤

    OdpovědětVymazat
  3. Je dobře, že to počasí vydrželo a ještě pár dnů bude. Krásná procházka, D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takové počasí bych braa klidně do vánoc :)) Měj se krásně, Danko :)

      Vymazat
  4. Teda, Šárko, ty fotky jsou nádherné. Já podzim miluji ze všech období nejvíce. Vždyť kdy jindy se tak skvěle čte, než když se zachumláš do deky a na okno ťuká déšť? :-)

    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, moc děkuji :) Přesně tak, taky si říkám, že bych konečně mohla přečíst víc knih než přes léto :)

      Vymazat