neděle 31. prosince 2017

Vánoce v novém bytečku jsme stihli


Krásný večer vám všem :)

Tak už dva týdny bydlíme v novém bytě. Ještě není vše dodělané, bedny nejsou všechny vybalené, čeká nás malování chodby a spousta další práce, ale vánoce v novém jsme stihli. Opět jsem se ujistila, že i když nebyla všechna okna umytá a někde sídlil prach, Ježíšek přišel.

Musím říct, že jsem měla ze všeho trochu strach, protože jsem do posledního dne vůbec nijak nevnímala vánoční atmosféru. Byla jsem skoro pořád v práci, stromeček strojil manžel se synem, takže jsem si říkala, jestli vůbec nějakou vánoční náladu dostanu. Ale jak jsem na Štědrý den přijela z práce, dali jsme si oběd, potom jsem obalovala rybu a chystala ještě nějaké dekorace, nálada a pohoda se dostavily. A Štědrý večer byl nádherný a já jsem za to moc ráda.


Jinak ještě k samotnému bytu. Zatím úplně necítím takové to doma v pravém slova smyslu, ale asi je to tím, že za prvé jsme tady chvíli a za druhé není vše dodělané, spíme na matracích, pořád něco hledáme, takže až si to všechno sedne, určitě se i ten pocit zabydlení objeví. Každopádně jsem moc ráda, že jsme do přestěhování šli a těším se, jak si budu domov postupně zútulňovat.

Takto to u nás vypadalo přesně týden před Štědrým dnem.




Postupně se vše klubalo k lepšímu...



Někdo si v pohodě odpočíval ☻


A o vánocích jsme si užívali pohodu ☻







Kvalita fotek je všelijaká, protože mi foťák prostě nepobírá špatné světlo, umělé osvětlení a nebo to prostě jenom já neumím pořádně nastavit a vychytat. Jako každý rok ☻

Mějte se krásně a užijte si silvestrovský večer. Přeji vám do nového roku hodně zdraví, štěstí, lásky, pracovních i osobních úspěchů, prostě všechno jen to nejlepší ♥

Vaše Šárka ♥

10 komentářů:

  1. Šárko, ať se vám v novém bytě krásně bydlí a do nového roku vše nej nej, D.

    OdpovědětVymazat
  2. Šári, přeji vše nej v novém roce, byteček máte moc krásný, ať je Vám v něm všem dobře ♥

    Lenka

    OdpovědětVymazat
  3. Šári vše nejlepší v novém roce ti ze srdíčka přeji.
    ( víla na Tebe stále čeká... Jen potřebuji novou adresu, prosím napiš mi 😊)
    Z ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeničko, zlatíčko, moc ti děkuji a email jsem už objevila :) ♥

      Vymazat
  4. Šárko, když se chce, všechno jde. Zvládli jste to společně a postupně vše doladíš. A ta knihovna, plná knížek - no páni :o), to bych nechtěla vybalovat. Ale byla bych na tom stejně.
    Tak ať je pro vás všechny život v novém bytě, v novém roce ten nejkrásnější a nejšťastnější.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Knihovna je velká, ale stejně nějak nestačí, ještě nějaké knihy mám u rodičů a v krabicích. Ale já je prostě miluju ♥ Moc děkuji, Alenko a přeji také vše nej v novém roce :)

      Vymazat