sobota 27. ledna 2018

Venku je pošmourno, proč si nerozsvítit den něčím malým pro radost?

A radost bychom si měli dělat, souhlasíte se mnou?


Krásný den vám všem :)

Venku je opravdu pošmourno, lezavo, že by psa nevyhnal. No, tohle sice u nás neplatí, Kejsinka dovádí venku za každého počasí. Snad jen průtrž mračen by na ni platila, aby nevystrčila čumáček ☻

Dnes pro vás mám krátký, nákupový článek. Většinou nějaké hauly a podobné články nepíšu, ale tak jsem si řekla, proč jednou neudělat výjimku.

Mám tady pár drobností z Pepca, Kiku a něco málo z oblečení. Do Pepca moc nechodím, protože neprahnu po dekoracích s anglickými nápisy. A těch v Pepcu seženete požehnaně. Ale teď, co otevřeli v Pardubicích pobočku v Albertu poblíž nádraží a mám to blíž, tak tam sem tam zavítám. A naposledy jsem tam i něco nakoupila, kromě pravidelných válečků na odchlupování a sáčků na psí bobany.

Nedávno v Möbelixu mě zaujaly umělé sukulenty. Vypadaly skvěle a člověk by je téměř od živých nerozeznal. A teď jsem je objevila i v Pepcu. Jsou mnohem větší a vypadají taky báječně. Jen mě štve, že jsem si vzala pouze tlustici, no možná je ještě budou mít, až tam zavítám příště.


Potom mě tam zaujala malá růžová vázička. Určitě je neměli pouze v této barvě, ale já si teď vůbec nevybavuji, v jaké jiné. Myslím, že v bílé určitě.


Dál jsem sáhla po tomto svícínku, který jsem já využila v koupelně místo kelímku na zubní kartáčky.


Potřebovali jsme také podtácky, protože při stěhování se nám někam vypařily. 




A to je všechno. Ještě jsem tam pokukovala po košíčkách na všelijaké drobnosti, ale nemohla jsem se rozhodnout, do kterých jít. Vrátit se tam však chci ještě pro květináče, ty se mi moc líbily, tak doufám, že je tam ještě najdu.

A když už jsem byla v Pepcu, vlítla jsem i nedaleko do Kiku. Tam mě zaujala pouze tato umělá magnolie. Do vázy si ji asi dávat nebudu, ale líbí se mi jako dekorace na fotografie. I když musím říct, že ani v té váze nevypadá marně.


A nakonec tady mám dva úlovky z oblečení. V CaA jsem si koupila slaboučký růžový svetřík na knoflíčky a v Takku ten druhý, tmavě smetanový s lurexem a takovými těmi nitkami, co teď docela často na svetrech můžeme vidět. 



A čím vy jste si naposled udělali radost, pochlubte se :)

Mějte krásný víkend,

vaše Šárka ♥

12 komentářů:

  1. Šárko, krásně jsi nakoupila. Svetříky jsou přesně v mých barvách, takže se po nich také poohlédnu. A podtácky se mi líbí víc ty se srdíčkem. :o)
    Přeji krásnou sobotu. D.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý nákup...dělám si radost skoro furt :-) Ilča

    OdpovědětVymazat
  3. Šári Pepco jsem navštívila včera po směně, jen mne tlačil čas odjezdu domů...Tak jsem byla jen na kukačku....Sukulenty jsem nezahlédla, mají klasiku kaktusy 😉.. Tvůj nákup je parádní,já se potají mazlím s Anekke..😉😉
    Krásnou neděli,pa Z ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeničko, jsem ráda, že se peněženka líbí ♥ Vlezla jsem do Pepca zas a koupila si deku, abych večer u čtení v obýváku nemrzla :))

      Vymazat
  4. Tak to jsou super nákupy. Já na ty umělé kytky v Kiku koukala včera, ale odolala jsem. Víc mě teda drásá, že jsem tam nechala tu rozkošnou klícku, co je tam nyní nová. Asi se pro ní vrátím. :D a svetříky - hlavně ten chlupáček - jsou krásné!
    www.blaznivamama.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Mám Pepco daleko...bohužel nebo bohudík? Sukulenty a kaktusy mám moc rád.
    Narozeninová giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, jak se to vezme. Já celkem dokážu odolat, jsem zjistila, takže by mi asi ani v místě bydliště Pepco nevadilo. Vážně nemusím ty anglické nápisy na všem. Ale něco se mi tam líbí, teď úplně naposledy to vyhrála měkounká deka :)) Ale s plným košem k pokladně nechodím :))

      Vymazat
  6. Teda, podtácky se mi líbí mooc! :)

    OdpovědětVymazat