pondělí 27. srpna 2018

Procházka údolím řeky Doubravy


Krásný začátek nového týdne :)

Mám pro vás další výletový článek. Jeden den o dovolené jsme vyrazili za Chotěboř do přírodní rezervace Údolí Doubravy. Jelikož hlásili opět vysoké teploty, vyrazili jsme také brzy ráno jako do Poděbrad, abychom si užili alespoň trošku svěžího vzduchu. Naštěstí mezi stromy bylo nádherně a vůbec jsme nebyli nijak upocení. Skvěle si to užila i Kejsinka, která lítala bez vodítka a měla z toho opravdu radost. Někde jsme ji mezi kameny museli poponášet. Ovšem díky letošnímu suchu se z řeky stal titěrný potůček. Takže se do údolí určitě ještě chceme někdy vrátit, abychom viděli, jak řeka zurčí mezi balvany.















Podobné procházky mě úžasně nabíjí, protože příroda je naprosto kouzelná. Jen fotky nejsou tentokrát nic moc, jelikož jak bylo mezi stromy příšeří, tak mi foťák úplně nepobral barvy.

Taky rádi vyrážíte dobíjet baterky do přírody, do lesů, k řekám? Funguje to spolehlivě, že?

Mějte se nádherně.

Vaše Šárka ♥

4 komentáře:

  1. Údolí Doubravy je nádherné - věřím, že sevám tam líbilo, i když bylo málo vody. I v parných dnech tam myslím bude příjemně. My jsme tam byli na začátku května, takže vody bylo dost a viděli jsme Doubravu v plné parádě. Má nějaké fotky na blogu, tak můžeš kouknout (http://werka13.blog.cz/1705/udoli-doubravy)
    Hezký den
    Stáňa (http://werka13.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, bylo tam nádherně a před tím úmorným vedrem jsme byli krásně mezi stromy v údolí schovaní :) Určitě na tvoje snímky mrknu, díky za odkaz :)

      Vymazat
  2. Jé, to jsem ráda že se vám líbilo u nás u Doubravy, já kousek od toho místa pocházím, ale i ve městě kde bydlím protéká Doubrava. Na začátku léta jsem byla i tady v Bílku, je to krásné místo na procházku, jen škoda že je tak málo vody, nemá to takové kouzlo :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo tam opravdu nádherně a určitě se vrátíme, až voda bude :) Krásné místo ♥

      Vymazat