sobota 15. září 2018

Přenosná nerozbitná lahev

Krásný večer, přátelé :)


Po hodně dlouhé době jsem si vzpomněla, že bych mohla opět využít možnosti spolupráce s webem postovnezdarma.cz a zažádat si o produkt zdarma. Vybrala jsem si plastovou lahev, abych stále nemusela kupovat a doma skladovat nevzhledné petky, do kterých si naliju vodu na cestu.

Přenosná nerozbitná lahev – popis produktu:

Tuto plastovou nerozbitnou lahev jistě v létě využijete při mnoha příležitostech. Můžete ji nosit v kabelce či batohu a mít tak vodu vždy u sebe, jistě ji však oceníte i například při zahradním grilování nebo si ji můžete vzít na pláž. Na výběr máte z několika barevných variant.

Vlastnosti:
Materiál: plast
Barva: mix barev viz fotografie
Objem: 550 ml
Obsah balení: 1 kus


Jak už vidíte na první pohled, realita neodpovídá fotografii na webu. Na ní se lahev tváří vskutku téměř jako skleněná, je prostě průhledná, ať už jde o jakoukoliv barvu. Ve skutečnosti mi lahev připomíná kus nevzhledného bakelitu. Je matná, nejdřív jsem si vážně myslela, že došlo k omylu při odesílání výrobku. Ale žádnou podobnou lahev jsem na webu nenašla. Naštěstí když pominu vzhled, který mě tedy vůbec neoslovil, lahev funguje, jak má, tudíž těsní a nenajdete po ní v tašce potopu. K lahvi bylo přiloženo také poutko. Před použitím doporučuji důkladně několikrát propláchnout opravdu horkou vodou, nějakou dobu jsem měla pocit, že cítím ve vodě pachuť plastu.



Lahev v zelené barvě na stránkách již nekoupíte, ale najdete zde třeba růžovou modrou či červenou a další barvy. Původní cena je na webu uvedena 399,-, zakoupíte ji však za 155,- Já musím říct, že kdybych si ji sama koupila, budu hodně zklamaná. A ta původní cena je, si myslím, hodně přestřelená.

Produkt hodnotím tedy jako průměr, nenadchne, neurazí, funguje, ale neoslní. 

4 komentáře:

  1. Poriadne zavádzajúca fotka. Pri pohľade na fotku z webu som už začal zvažovať kúpu, ale bohužiaľ, takú fľašu, aká je to v reálne, nechcem :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, toto se nepovedlo. Na obrázku ale lahvičky vypadají krásně :)

    OdpovědětVymazat