úterý 26. března 2019

Luxusní kosmetická značka Orlane


Krásný den, dámy :)

Před nějakým časem jsem vám slíbila, že vám sdělím konečné dojmy z používání produktů francouzské kosmetické značky Orlane.

Francouzská „haute-cosmetique“ Orlane Paris představuje luxusní kosmetiku té nejvyšší kvality, která se zaměřuje na boj proti stárnutí pleti. Laboratoře Orlane kombinují nejnovější vědecké objevy s know-how získaným díky svým institutům krásy. Právě kvůli mimořádným účinkům produktů si značka Orlane našla miliony příznivců po celém světě.

Každá ingredience je vybírána s maximální pozorností a rozvahou. Následně je pečlivě zpracována a efektivně dávkována pro dosažení těch nejlepších výsledků. Koncept značky je založen na potenciálu pleti napravit sebe sama. Složení produktů pleťové péče Orlane je proto sestaveno tak, aby obnovovalo a stimulovalo přirozené mechanismy pleti, které se věkem oslabují.


Orlane kosmetika nabízí několik produktových řad, z nichž si tu pravou péči vyberou i ti s nejnáročnějšími požadavky. V portfoliu značky najdete přípravky pro různé typy pleti, včetně té nejcitlivější. Oblíbená je i kolekce proti stárnutí pleti nebo produkty na odličování. Zároveň Orlane nezapomíná ani na péči o tělo nebo dekorativní kosmetiku s pěsticími účinky. V neposlední řadě učaruje i svými skvostnými Orlane parfémy.

Kdybych sadu s jejími produkty nevyhrála na stránkách Asklepionu, nikdy bych se k této značce nedostala, ani jsem ji do té doby neznala. Zkrátka úplně jiná cenová kategorie.

V balíčku jsem tedy objevila pleťové sérum v plném balení, miniauru denního+nočního krému v jednom, miniaturu odličovacího mléka, tonika a masky.


Orlane B21 Extraordinaire – pleťové sérum proti stárnutí pleti
Sérum Orlane B21 Extraordinaire zajišťuje ochabující pleti dostatečné zpevnění, vyhlazení a vypnutí. Bojuje proti ztrátě pružnosti a pevnosti a výskytu tmavých skvrn. Sérum navrací pleti sílu, pružnost a zanechává ji rozzářenou a mladistvého vzhledu.
Pleťové sérum Orlane B21 Extraordinaire chrání pleť proti projevům stárnutí a aktivně ji regeneruje. Zjemňuje pleť, celkově ji ozdravuje a zanechává ji hedvábně hladkou. Sérum má lehkou, fluidní texturu, díky které se jednoduše vstřebává a dokonale splyne s pletí.

Účinky:
  • potlačuje příznaky stárnutí
  • vyhlazuje a vyplňuje vrásky
  • vypíná pleť a dodává jí pružnost
  • zanechává pleť rozzářenou, hebkou a posílenou
  • minimalizuje vznik stařeckých tmavých skvrn
Složení:
  • Youth Reset komplex – regeneruje pleť a potlačuje příznaky stárnutí
  • aminokyseliny z irisu – zjemňují a ozdravují pleť
  • rostlinný komplex B21 Bio-Energic - regeneruje, zpevňuje a hydratuje pleť
Sérum je vhodné pro všechny typy pleti všech věkových skupin, doporučuje se používat zejména pro zralou pleť.

Aplikace:
Naneste sérum ráno a večer v pár kapkách na očištěný obličej a vklepejte jej do pleti.

Na Notinu, ze kterého čerpám informace, můžete sérum, kterého je 30ml, koupit za 4620,-


Mé dojmy:
Aplikace séra byla velice příjemná. Balení obsahuje praktickou pumpičku. Sérum je celkem husté, ale nevím, jak bych jeho texturu popsala. Ani jako krémovou ani jako gel nebo fluid. Rozhodně není tekoucí a nepoužívá se po kapkách. Má jemnou nevtíravou vůni stejně jako i všechny výrobky této značky, které jsem zkusila. Nanášela jsem si sérum i na oční víčka a do bezprostředního okolí očí. Vůbec neštípalo. Po nanesení se krásně vstřebalo do pleti, která potom působila hebkým až sametovým dojmem. Ovšem čekala jsem přece jen od tak drahého produktu víc. Tmavé skvrny nemám, tak to neposoudím, jak by to na ně působilo. Pleť určitě byla pružnější a taková čerstvější, ale že by vyhlazovala vrásky, to jsem nezaznamenala ani na těch nejjemnějších. Tak nevím, jsem z toho trošku rozpačitá. Na Notinu jsou tři nadšené recenze, tak si připadám nějaká divná, že jsem nezaznamenala nic převratného. Kdyby stálo do tisícovky, klidně bych si ho pořídila, ale za tuto cenu a s tímto výsledkem... Ani kdybych na to měla. Myslím, že stejný výsledek mi přinese spoustu levnějších produktů.

Nicméně jsem velmi ráda, že jsem mohla produkt vyzkoušet, byl velice příjemný a docela mi po dopotřebování chyběl.

Denní i noční protivráskový krém
Denní i noční protivráskový krém B21 Extraordinaire Youth Cream z portfolia luxusní francouzské značky Orlane přináší univerzální péči proti stárnutí a kompletní ochranu zralé pleti. Pleťový krém Orlane B21 Extraordinaire patří do revoluční řady produktů pro obnovu stárnoucí pleti, cílící na všechny faktory, které způsobují nežádoucí změny uvnitř buněk.
Základem inovativní univerzální péče B21 Extraordinaire je exkluzivní komplex Youth Reset navracející buňkám mladistvou energii. 21 aminokyselin ze speciálního chorvatského kosatce pomáhá zpevnit pleť, navrací jí hutnost, chrání, hydratuje a vyživuje. Současně luxusní krém B21 Extraordinaire podporuje metabolismus a regeneraci, stimuluje produkci kolagenu a elastinu a napravuje pleť zevnitř.

Účinky:
  • omlazuje, napravuje, regeneruje
  • působí proti vráskám
  • vyživuje, hydratuje
  • chrání
  • zhutňuje
  • zpevňuje
  • stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu
Složení:
komplex 21 aminokyselin z kosatce

Vhodné pro všechny typy zralé pleti, včetně citlivé.


Mé dojmy:
Krém měl velmi příjemnou, lehkou konzistenci, výborně se vstřebával a nezanechával mastný film. Pleť po něm byla hebká a hydratovaná. Rovněž jako sérum lehce voněl. A řekla bych, že překvapivě pomalu ubýval. Krém seženete za cca 2500,- v 50ml balení.

Orlane Daily Stimulation Program – oživující odličovací mléko
Odličovací mléko Orlane Daily Stimulation Program hloubkově čistí pleť a odstraňuje z ní make-up, každodenní nečistoty i nadměrný maz. Má jemné složení, které šetrně, ale účinně vyčistí pleť a přitom zachová její přirozenou ochrannou bariéru. Mléko pleť hydratuje a intenzivně zvláčňuje.
Oživující mléko Orlane Daily Stimulation Program zanechává pleť viditelně osvěženou a bez známek únavy. Navíc ji zpevňuje, posiluje její pružnost a zabraňuje nežádoucímu vysušování. Mléko je ideální volbou pro každodenní odličování a díky šetrnému složení nepodráždí ani citlivou pleť.

Účinky:
  • odstraňuje make-up, nečistoty i maz
  • hloubkově pleť čistí
  • hydratuje a zvláčňuje pleť
  • zachovává přirozenou ochrannou bariéru pleti
  • chrání pleť proti vysušování
  • posiluje pružnost pleti
Složení:
rostlinný komplex B21 Bio-Energic - regeneruje, zpevňuje a hydratuje pleť

Mléko je vhodné pro všechny typy pleti všech věkových skupin.

Aplikace:
Naneste mléko každé ráno a večer na kosmetický tampon a jemně odstraňte z pleti nečistoty. Následně naneste pleťové tonikum.
Pro komfortnější péči o pleť používejte mléko spolu s pleťovým peelingem, tonikem a speciálním odličovačem očí z řady Orlane Daily Stimulation Program.

Mé dojmy:
Nemám ráda odličovací mléka, protože některá jsou hustá, hutná a špatně se potom dostávají z pleti. Toto byl spíš takový lehký fluid, s nímž mě pleťová péče bavila. Dobře odlíčilo, spokojenost naprostá.

Cena plného balení 250ml: 999,- 


Orlane Daily Stimulation Program – zjemňující tonikum bez alkoholu
Tonizační přípravek Orlane Daily Stimulation Program pomůže dočistit, zharmonizovat a osvěžit vaši pleť.

Účinky:
  • regeneruje pleť
  • osvěžuje a rozjasňuje
  • zbavuje pleť nečistot i mastnoty
Aplikace:
Naneste na kosmetický tampon a krouživými pohyby pleť ošetřete.

Mé dojmy:
Tonika mám naopak moc ráda. Pleť zbaví posledních nečistot a hlavně osvěží. Toto tonikum bylo jemné, nevysušovalo jako některá s alkoholem, úžasně osvěžilo a naprosto jsem milovala jeho vůni. Jen tedy nevím, jestli to bylo po toniku či jen shoda náhod, osypal se mi po první aplikaci krk. Obličej v pohodě, ale na krku jsem potom měl několik dní krupici. Přijde mi to nesmyslné, aby to bylo po něm, ale nevím. Nicméně bych ho brala znovu.

O složení jsem nic moc nenašla, jen že je bez alkoholu. Cena na Notinu za 250ml 999,-

Orlane Absolute Skin Recovery Program – maska pro unavenou pleť
Maska Orlane Absolute Skin Recovery Program revitalizuje unavenou pleť během pár minut a poskytuje jí okamžitou úlevu. Zbavuje pleť nežádoucích toxinů, chrání ji proti účinkům volných radikálů a obnovuje její přirozenou ochrannou bariéru. Maska dodává pleti energii, rozjasnění a zjemnění.
Osvěžující maska Orlane Absolute Skin Recovery Program zajistí pleti dlouhotrvající oživení a dávku tolik potřebné energie. Zanechává pleť hladkou, zpevněnou a pružnější, než kdy dřív. Maska navrací pleti mladistvý vzhled a obnovuje přirozené kontury obličeje.

Účinky:
  • oživuje unavenou pleť a revitalizuje ji
  • zbavuje pleť toxinů
  • chrání pleť proti poškození
  • rozjasňuje, zjemňuje a posiluje pleť
  • podporuje elasticitu pleti
  • dodává pleti energii
 Složení:
  • komplex Energesium – dodává pleti energii
  • rostlinný komplex B21 Bio-Energic - regeneruje, zpevňuje a hydratuje pleť
Maska je vhodná pro unavenou pleť všech věkových skupin.

Aplikace:
Naneste silnou vrstvu masky na pleť a nechte deset minut působit. Poté opláchněte vlažnou vodou.
Pro účinnější péči o unavenou pleť používejte masku spolu s pleťovým krémem, sérem a očním krémem z řady Orlane Absolute Skin Recovery Program.


Mé dojmy:
Maska měla konzistenci lehkého krému či mléka. Pleť nádherně osvěžila, po aplikaci příjemně chladí. Tvářičky jsem poté měla krásně heboučké. Bavila mě.

Cena za 75ml 1340,-

Všechny informace jsem čerpala na stránkách notino.cz

To je teda mega dlouhý článek. Ale tak nějak zkrátit se to nedalo, tak snad to přežijete.

Co vy a luxusní kosmetické značky? Používáte či ne? Jakou kosmetickou značku máte oblíbenou? Ještě byste mi mohly prozradit, pokud používáte pleťová séra a máte zralejší pleť jako já, po čtyřicítce a spíše sušší, s jakým jste spokojené? Dívám se teď po některých, ale je tolik značek, že bych ráda dala na doporučení.

Mějte se krásně a hýčkejte se, i když na to nejsou potřeba tisíce, jde to i levněji.

Vaše Šárka ♥

4 komentáře:

  1. Určitě je super vyzkoušet takovou kosmetiku, pro mě je to taky jiná cenová kategorie, ale je super že jsi balíček vyhrála a mohla posoudit :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, jsem za výhru ráda, jinak bych se k takové kosmetice taky nikdy nedostala.

      Vymazat
  2. Musím sa priznať, že o tejto značke som ešte nepočula, takže ďakujem za predstavenie :) Super, že sa ti podarilo vyhrať balíček :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat